Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester United este favorită să-l transfere pe Ben Chilwell. Solskjaer se luptă cu Lampard!

Ion Alexandru

Actualizat 11/07/2020 la 07:59 GMT+3

Manchester United, Chelsea și Manchester City sunt interesate de fundașu stânga al naționalei Angliei. Chilwell este cotat de Leicester la 70 de miloane de euro!

Ben Chilwell se bucură pentru un gol marcat în tricoul lui Leicester City

Credit imagine: Getty Images

Manchester United caută un fundaș stânga de valoare, iar Ben Chilwell este considerat o variantă mult peste ce are acum în lot Ole Gunnar Solskjaer, Luke Shaw și Brandon Williams. Pentru semnatura lui Chilwell, Manchester United trebuie să depăsească, în aceasta vară, concurența rivalilor din Premier League Chelsea și Manchester City.
picture

Premier League: Watford - Leicester 1-1. Benjamin Chilwell a deschis scorul

Chilwell, primul lista lui Lampard. Chelsea stă la pândă

Ben Chilwell este următorul transfer pe lista lui Frank Lampard. După aducerile lui Hakim Ziyech de la Ajax și Timo Werner de la RB Leipzig, Lampard vrea neapărat un fundaș stânga de valoare. Chelsea a pus ochii pe Chilwell și nu este speriată de prețul pus de Leicester, 70 de miloane de euro. O parte din bani vor veni din vânzarea brazilianului Emerson Palmieri. Acesta este dorit de Antonio Conte la Inter și costă 18 milioane de euro. Fundașul naționalei Angliei este văzut ca varianta ideală pentru acest post pe Stamford Bridge. Dacă londonezii vor pierde lupta cu echipele din Manchester pentru Chilwell, atunci Lampard se va orienta către francezul Lucas Digne de la Everton.
Ben Chilwell, Leicester City

Chilwell este dorit și de Guardiola

Progresul lui Ben Chilwell este urmărit cu atenție de către Pep Guardiola de mai bine de un an. Fundașul stânga la naționalei Angliei este văzut ca un înlocuitor natural pentru Benjamin Mendy. Francezul a avut multe probleme cu accidentările de la transferul de la Monaco și viitorul său pe Etihad este incert.
Chilwell a fost coleg cu Alex Pașcanu la juniorii lui Leicester,a jucat deja 123 de partide în tricoul "Vulpilor" și are contract cu echipa lui Brendon Rodgers până în 2024. Dacă va ajunge la Manchester United, Chilwell va fi din nou coleg în defensivă cu Harry Maguire, aș cum s-a întâmplat la Leicester.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo