Manchester United va termina cel mai probabil pe locul 2 actuala stagiune din Premier League, iar "diavolii" ar putea încheia sezonul și cu un trofeu, fiind calificați în finala Europa League, unde vor da piept cu Villarreal.
Totuși, pretențiile clubului de pe Old Trafford sunt mult mai mari, iar oficialii intenționează să-i aducă întăriri lui Solskjaer în această vară. Daily Mail scrie că United a demarat deja negocierile pentru Nuno Mendez, fundașul stânga al lui Sporting.
Dacă va reuși să-l transfere pe tânărul portughez, United îi va da o lovitură puternică marii rivale Manchester City, care îl dorește insistent pe fotbalistul care a impresionat în acest sezon la noua campioană a Portugaliei.
Premier League
Englezii anunță că Guardiola ar putea prelua o națională cu nume, după ce va pleca de la City
ACUM 15 ORE
https://i.eurosport.com/2020/07/22/2853997.jpg

Manchester United, gata să ofere peste 50 de milioane de € pentru Nuno Mendes

Avantajul celor de la United este legat de impresarul lui Mendes, care este același cu cel al lui Bruno Fernandes, ajuns pe Old Trafford tot de la Sporting, în iarna lui 2020. În plus, relațiile dintre United și Sporting sunt foarte bune, "diavolii" transferând în trecut nume importante de la formația lusitană, printre care Cristiano Ronaldo sau Nani.
Mendes a făcut un sezon excepțional la Sporting, iar oficialii echipei de pe Alvalade sunt conștienți că tănărul de numai 18 ani reprezintă o mină de aur pentru club. Astfel, prețul solicitat în schimbul său este unul imens, aproximativ 55 de milioane de €.
Negocierile dintre Sporting și echipele din Premier League sunt în desfășurare, dar portughezii încearcă să tragă de timp, sperând să obțină o sumă cât mai mare în schimbul fotbalistului. Mendes are șanse mari să fie convocat de Fernando Santos la naționala Portugaliei (are deja 3 selecții) pentru Campionatul European, iar o evoluție bună la turneul final ar crește valoarea jucătorului, astfel că Sporting ar putea primi o sumă cât mai apropiată de cea a clauzei de reziliere, în valoare de 70 de milioane de €.
Deși va împlini abia luna viitoare 19 ani, Nuno Mendes a jucat 35 de partide pentru Sporting în toate competițiile din acest sezon, marcând un gol și reușind și un assist. Plecarea sa la o echipă mai puternică este doar o chestiune de timp și rămâne de văzut ce mare club va câștiga bătălia pentru semnătura sa.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Manchester City vrea să-l convingă pe Erling Haaland să vină pe Etihad!
22/01/2022 LA 05:59
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
17/01/2022 LA 12:22