În vară, când a reuşit să îl readucă pe atacantul portughez după 12 de "pribegie", United credea că a tras lozul câştigător. Mai cu seamă că, odată cu starul lusitan, pe Old Trafford au sosit şi Jadon Sancho şi Raphael Varane, alţi doi fotbalişti de top.
Stagiunea în curs a fost un fiasco pentru "diavoli", care în prezent sunt pe 7 în Premier League, fără şanse reale de a mai participa în ediţia viitoare de Champions League. Urmează o vară "fierbinte" în Teatrul Viselor, iar Ronaldo va fi lăsat să plece, anunţă presa engleză.
CITEŞTE ŞI:
Premier League
Fanii lui Liverpool își pun speranțele în Philippe Coutinho. "Am primit o mulțime de mesaje!"
ACUM 7 MINUTE
SPURS ŞI ARSENAL, PENTRU LOCUL 4 ÎN PREMIER LEAGUE. ŞTIM ÎN PROPORŢIE MARE RETROGRADATELE

Ronaldo nu mai e dorit la United

Conform Manchester Evening News, oficialii lui United vor să scape neapărat de salariul uriaş avut de Ronaldo, cifrat la 17,4 milioane de euro. Mutarea va fi agreată şi de CR7, care vrea neapărat să evolueze în Champions League, pentru a-şi extinde avansul în clasamentul all-time al golgheterilor UCL.
Vor fi probabil în jur de 12 plecări de la United, viitorul antrenor, Ten Hag, primind mână liberă să facă transferurile pe care le doreşte pentru reconstrucţia echipei. Actualul lot şi-a arătat limitele, iar prezenţa lui Ronaldo complică tot: CR7 e obişnuit ca tot jocul să fie făcut în jurul lui, o filosofie pe care Ten Hag nu o împărtăşeşte.
Ronaldo mai are contract cu United până în vara lui 2023, dar oficialii vor neapărat ca acesta să plece din următoarea fereastră de mercato, deşi în acest moment nu există un interes concret pe numele lui. O variantă ar fi PSG, dar probabil că ipoteza aceasta ar sta în picioare doar dacă Messi va pleca.
12 goluri şi 3 pase decisive are Ronaldo în acest sezon de Premier League, în 25 de partide. Vorbim de cel mai slab sezon din toată cariera lui CR7, de când a plecat de la Sporting, acum aproape două decenii.
Turneul ATP Masters 1000 de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player!
Premier League
Klopp le cere fanilor lui Liverpool să îi facă o primire specială legendei Origi la ultimul său meci
ACUM O ZI
Premier League
Liverpool i-a fixat prețul lui Minamino. Două cluburi sunt deja interesate de starul "cormoranilor"
IERI LA 06:23