Echipa de pe Old Trafford plătește o parte a salariului lui Alexis Sanchez, care este încă din vară împrumutat la Inter Milano. Ceea ce este interesant este faptul că partea de salariu pe care o plătește Manchester Unitedreprezintă mai mult decât salariile tuturor jucătorilor de la Sheffield United, echipă pe care băieții lui Ole Gunnar Solksjaer o întâlnesc în această seară în deplasare.
Sheffield United va alinia la start în această seară un prim 11 care costă în total 20 de milioane de euro, cu 300 de milioane mai puțin decât Manchester United. Cu toate acestea, Manchester United nu pornește ca mare favorită. De altfel, Sheffield stă mai bine în clasament în acest moment. Băieții lui Chris Wilder se află pe poziția a opta, iar Diavolii Roșii pe poziția a zecea.

Manchester United și salariul uriaș pentru Alexis Sanchez

Fotbal
Arsene Wenger îl acuză pe un jucător de la Liverpool că a trișat, aseară, cu Inter
09/03/2022 LA 06:38
Diferența dintre cele două echipe pe plan financiar este uriașă, însă pe teren, lucrurile pot diferenția foarte puțin. În timp ce toți jucătorii lui Sheffield primesc 16 milioane de euro pe an, Manchester United îi plătește lui Alexis Sanchez aproape 20 de milioane de euro. Chilianul urmează să revină pe Old Trafford în vara anului 2020.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League. Eurosport aduce legendele aproape de fani. Legenda lui Liverpool, John Barnes, va sosi în România pe 30 noiembrie pentru o întâlnire cu fanii și va fi, de asemenea, la emisiunea Premier League Show.
Serie A
După Lukaku, Inter ar mai putea pierde un atacant! Un club din Turcia este pe urmele lui
25/08/2021 LA 13:10
Liga
Bilbao - Barcelona 1-1. Depay a salvat formaţia blaugrana. Coşmar pentru Koeman în apărare
21/08/2021 LA 21:56