Fotbal
Premier League

Manchester United îl poate transfera pe Jadon Sancho pentru "doar" 66 de milioane de euro

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Jadon Sancho poate ajunge la Manchester United pentru doar 66 de milioane de euro

Credit imagine: Imago

DeIon Alexandru
01/08/2020 la 06:05

Jadon Sancho este ținta numărul 1 pentru Manchester United în această vară, iar Ole Gunnar Solskjaer face eforturi deosebite pentru a-l transfera de la Borussia Dortmund. Nemții cer 115 milioane pentru starul echipei, iar Manchester United a venit cu o propunere interesantă.

Jadon Sancho a făcut un sezon excepțional în Bundesliga, iar Manchester United este foarte aproape de a-l readuce în Anglia. Discuțiile dintre clubul de pe Old Trafford și Borussia Dortmund durează de aproape un an, dar acum presa din Anglia susține că acordul este mai aproape decât oricând. Clubul german a susținut mereu că suma corectă pentru Sancho este de 115 milioane euro, dar corform cotidianul englez Independent negocierile sunt foarte aproape de final. Suma de transfer inițială o să fie de 66 de milioane de euro, dar bonusurile preconizate sunt cele mai mari din istorie.

Bundesliga

Jude Bellingham, debut excelent la Borussia Dortmund. Deja parteneriatul cu Haaland funcționează

ACUM 20 ORE

Jadon Sancho este evaluat la 115 milioane

Jadon Sancho își dorește să semneze cu Manchester United, iar nemții au înțeles că sumă de transfer nu poate ajunge în această vară la 115 milioane de euro. De aceea, Borussia Dortmund este pregătită să accepte 66 de milioane pe loc. Prețul final va fi de peste 110 milioane, dar acești bani vor ajunge la Dortmund în funcție de performanțele puștiului de 20 de ani pe Old Trafford și de obiectivele îndeplinite de către Manchester United.

Jadon Sancho a dat 17 goluri și 17 pase decisive în sezonul precedent pentru Borussia Dortmund

Credit imagine: SID

Jadon Sancho a făcut un sezon fantastic în Bundesliga

Jadon Sancho a fost starul Borussiei Dortmund în ultimul sezon. Englezul a marcat 17 goluri și a dat 17 pase decisive în 32 de partide și asta în condițiile în care relațiile cu antrenorul echipei din Dortmund, Lucien Favre, au fost reci în toamnă și a văzut mai multe partide de pe bancă sau a intrat în finalurile de meci. Aducerea de la Manchester City pentru 8,5 milioane de euro în 2017 a fost o afacere extraordinară pentru formația germană!

Jadon Sancho urmărit de mai multe echipe uriașe

Evoluția entuziasmantă din Germania a lui Jadon Sancho a fost monitorizată cu atenție de mai multe cluburi mari ale Europei. Real Madrid și Liverpool și-au trimis scouterii la Dortmund, dar Manchester United a fost, de departe, echipa cea mai insistentă. Chiar dacă ne confruntăm cu o criză finaciară, iar 2020 este un an de sacrificiu pentru toată planeta, Solskjaer este convins că aducerea lui Sancho va avea un impact imediat în jocul echipei și Manchester United poate deveni o candidată serioasă la titlu în sezonul viitor din Premier League.

Spectacolul din Premier League de la Eurosport a fost oferit de .

Fotbal

Jadon Sancho va continua la Borussia Dortmund! Cum au primit vestea colegii de echipă

11/08/2020 LA 09:46
Premier League

Transferul lui Sancho la Manchester United va finanța 60% din mutarea lui Ferran Torres la City

05/08/2020 LA 06:28
Subiecte asemănătoare
FotbalPremier LeagueManchester UnitedBorussia DortmundMai multe
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol