Apărarea lui Manchester United a scârțâit în multe momente în actualul sezon, iar Ole Gunnar Solskjaer le-a transmis șefilor că are nevoie de un fundaș central de valoare. Harry Maguire este un punct fix în echipa "diavolilor", dar Lindelof, Bailly, Tuanzebe sau Phil Jones au arătat reale sincope atunci când au jucat.
Astfel, oficialii de pe Old Trafford au început tatonările pentru mai mulți fotbaliști, iar principala țintă a devenit Raphael Varane. Real Madrid solicită însă un preț uriaș în schimbul francezului, iar United are serioase probleme financiare, astfel că s-a reorientat către un alt fotbalist devenit campion mondial cu naționala Franței, dar care ar fi o variantă mult mai ieftină.
Liga
Xavi se răscoală: "E o nebunie ce facem!". Barcelona, obligată să joace, deși are 16 absenți
01/01/2022 LA 20:01

Manchester United îl vrea pe Samuel Umtiti, fundașul Barcelonei

Manchester Evening News scrie că Samuel Umtiti este ultimul nume intrat pe lista lui United. Fundașul francez a fost pus pe lista de transferuri de Barcelona, el neintrând în planurile lui Ronald Koeman. Umtiti a primit recent o ofertă concretă de la Zenit Sankt Petersburg, dar ideea de a juca în Rusia nu îl încântă.
Umtiti are doar 27 de ani și vrea să joace în continuare la cel mai înalt nivel, astfel că o ofertă de la Manchester United ar fi cu siguranță de luat în seamă. Internaționalul francez născut în Camerun este evaluat la numai 10 milioane de € de site-ul de specialitate transfermarkt.com, astfel că United consideră acest transfer foarte rentabil. E drept că în ultima vreme evoluțiile lui Umtiti au fost modeste, dar valoarea fundașului este incontestabilă și Premier League i s-ar putea potrivi de minune.
Umtiti a ajuns la Barcelona în 2016, catalanii plătindu-i lui Lyon, clubul la care a crescut, 25 de milioane de €. Contractul său cu echipa de pe Camp Nou este valabil până în 2023, dar acesta a fost deja informat că poate pleca dacă va primi o ofertă convenabilă.
Wesley Fofana (Leicester), Ben White (Brighton), Pau Torres (Villarreal) sau Sergio Ramos (Real Madrid) sunt ceilalți jucători despre care presa britanică a scris că ar putea ajunge la Manchester United începând cu sezonul viitor.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Newcastle ar putea fi o mină de aur pentru Barcelona! "Coțofenele" oferă o sumă uriașă pentru Umtiti
28/12/2021 LA 12:16
Liga
Dembele s-a decis! Cu cine vrea să semneze în următoarele zile și ce contract i se pregătește
22/12/2021 LA 12:41