articol de Romeo Ene
El înscris 4 goluri pentru Slavia în Europa League în acest sezon, având în total 19 reuşite în 35 de apariţii. Atacantul mai are contract cu cehii până în 2024.

Sezon de vis pentru Sima

Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
E imposibil să fi urmărit partidele Slaviei Praga din Europa League în acest sezon fără să fii impresionat de Sima, în vârstă de 19 ani. Este un jucător foarte dificil de ţinut, având un stil şi un dribling impresionant. De asemenea, are calitatea de a forţa fundaşii echipelor adverse de a provoca lovituri de la 11m sau lovituri libere în zone extrem de periculoase.
Evoluţiile sale din partidele cu Leicester şi Rangers din Europa League încep să-i convingă pe cehi că are deja capacitatea de a juca la un nivel superior, iar diverse cluburi ar putea să-l cumpere în această vară. Juventus l-a luat în calcul pentru un transfer, considerându-l un viitor star, astfel italienii îşi pot pregăti linia de atac pentru următorii ani, însă West Ham, United şi Arsenal par echipele cele mai interesate de aducerea lui Sima.
Interesul lui United pentru Sima face parte dintr-o nouă strategie de transferui a englezilor, referitoare la orientarea către tinerii cu cea mai bună cotă din întreaga lume. Pellistri, împrumutat la Alaves, a împlinit 19 ani în decembrie, iar Amad Diallo are 18 ani. United a explorat posibilitatea de a-l aduce pe mijlocașul din Ecuador, Moises Caicedo, în vârstă de 19 ani, în ianuarie, însă a renunţat din cauza cerinţelor impresarilor.
Amad Diallo, marcator pentru United în meciul cu Milan din Europa League de luna trecută, a venit de la Atalanta pentru o sumă de transfer care se ridică la 37 de milioane de lire sterline.
Sima este aproape de a câştiga campionatul cu Slavia Praga, echipă la care evoluează şi Nicolae Stanciu, care are un avans liniştitor de 16 puncte faţă de locul 2. El a fost accidentat în ultimele partide şi a ratat ocazia de a contribui pe plan ofensiv pentru liderul din Cehia.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52