Potrivit jurnalistului Mohamed Bouhafsi, de la RMC Sport, Alex Telles ar fi acceptat un contract pe 5 ani și așteaptă acum ca United și Porto să ajungă la un numitor comun din perspectiva sumei de transfer.
Manchester United încearcă să-și betoneze defensiva în actuala perioadă de mercato. Formația lui Ole Gunnar Solskjaer avea nevoie de un fundaș stânga care să ofere siguranță în apărare, dar care să și poată pune în pericol poarta adversă. Iar Alex Telles pare soluția ideală.
United își dorește să facă performanță în UEFA Champions League, iar pentru asta are nevoie de o apărare solidă, care să reziste împotriva atacanților de top din Europa.
Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
IERI LA 07:52
Potrivit lui Mohamed Bouhafsi, oficialii de pe Old Trafford au ajuns la un acord comun cu reprezentanții lui Alex Telles, jucător de bază la FC Porto.

Alex Telles, fundașul lui FC Porto, s-a înțeles cu Manchester United

Brazilianul ar urma să semneze un contract pe 5 sezoane cu Manchester United, dacă "diavolii roșii" se vor înțelege cu board-ul lui FC Porto din perspectiva sumei de transfer.
În același timp, sursa citată informează că oficialii lui PSG rămân atenți la Alex Telles, gândindu-se dacă să facă sau nu o ofertă concretă pentru fundașul de 27 de ani.
Solskjaer s-a bazat în ultimul sezon pe serviciile lui Luke Shaw și Brandon Williams pe postul de fundaș stânga, însă niciunul n-a reușit să se ridice la așteptările managerului norvegian.
Din acest motiv, board-ul lui United forțează transferul lui Alex Telles, care ar putea aduce în primul "11" al lui United "explozia" pe care Solskjaer o caută la un fundaș lateral. Telles ar fi al doilea transfer al lui Manchester United din această vară, după Donny van de Beek, venit de la Ajax.
Alex Telles a sosit la FC Porto în 2016, după ce portughezii le-au plătit suma de 6,5 milioane de euro celor de la Galatasaray. Cotat la 40 milioane de euro de transfermarkt.com, fundașul sud-american a bifat 192 de apariții pentru FC Porto, reușind să înscrie 24 de goluri și să ofere 55 de assist-uri.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Premier League, programul etapei a doua

Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
25/09/2021 LA 11:55
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
25/09/2021 LA 09:31