Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester United l-a expus fără să vrea pe Ronaldo la un val de ironii. Postarea neinspirată publicată

Cristian Mihală

Publicat 07/09/2021 la 11:12 GMT+3

Manchester United l-a expus fără să vrea pe Ronaldo la un val de ironii pe rețelele de socializare, dar și în presa din Vest. Totul e legat de lipsa de eficiență a portughezului la loviturile libere.

Cristiano Ronaldo s-a întors la Manchester United

Credit imagine: Twitter

Fără îndoială, trupa de pe Old Trafford a dat marea lovitură în această vară, cu Ronaldo. Dincolo de faptul că acum Solskjaer are la dispoziție în lot finalizatorul de care avea atâta nevoie, venirea lusitanului e și o lovitură de imagine și de marketing incredibilă.
În acest weekend, CR7 va redebuta pentru "diavoli", iar contul de Twitter al lui United a ținut să promoveze asta printr-un gif. "În curând", a fost mesajul care a însoțit o imagine cu Ronaldo pregătindu-se să bată o lovitură liberă.
Ironiile au curs pe rețelele de socializare, în contextul în care CR7 are o eficiență extrem de scăzută în momentul în care execută loviturile libere. Deși a fost golgheter la Juventus, fostul său club, an de an, Ronaldo a înscris o singură dată în 3 ani din lovitură liberă. Postarea de mai sus a fost comentată inclusiv în presă, cei responsabili de contul lui United fiind extrem de neinspirați prin promoul gândit. Conform Football Italia, atacantul portughez a avut la dispoziție 72 de lovituri libere cât timp a jucat la Torino, iar procentajul de reușită e de 0,013%.
De notat și faptul că promoul englezilor s-ar putea să nici nu fie corect. În contextul în care Ronaldo va bate penaltyurile, colegul de la națională, Bruno Fernandes, ar putea rămâne cu loviturile libere, acesta executând excelent fazele fixe.
CITEȘTE ȘI

Ronaldo, mină de aur pentru Manchester United

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai mari fotbaliști din lume, dar portughezul reprezintă și un adevărat brand la nivel mondial. Popularitatea sa este uriașă, iar acest lucru s-a demonstrat încă o dată după ce a revenit la Manchester United.
Fanii "diavolilor" sunt în extaz după ce au aflat că starul lusitan va juca din nou pentru echipa lor favorită și s-au înghesuit să-și cumpere tricouri cu numele acestuia pe spate. Deși era de așteptat ca cererea să fie imensă, relitatea a depășit orice imaginație.
Conform publicației Fox Sports Australia, Manchester United a vândut 406 250 de tricouri de-ale lui Ronaldo în numai 12 ore de la punerea lor în vânzare, ceea ce reprezintă un record absolut pentru un club din Premier League Suma totală a încasărilor clubului de pe Old Trafford se ridică la 38 de milioane de €.
Așadar, Cristiano Ronaldo nu doboară recorduri doar pe teren, așa cum a făcut-o de curând la echipa națioanală a Portugaliei, ci o face și fără să joace. Deși va redubuta abia peste o săptămână la Manchester United, lusitanul candidează deja la titlul de jucătorul cu cele mai multe tricouri vândute în aceste sezon de Premier League.
Primul meci al lui CR7 de la revenirea pe Old Trafford, Manchester United - Newcastle, este în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player, sâmbătă, de la ora 17:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo