Fără îndoială, trupa de pe Old Trafford a dat marea lovitură în această vară, cu Ronaldo. Dincolo de faptul că acum Solskjaer are la dispoziție în lot finalizatorul de care avea atâta nevoie, venirea lusitanului e și o lovitură de imagine și de marketing incredibilă.
În acest weekend, CR7 va redebuta pentru "diavoli", iar contul de Twitter al lui United a ținut să promoveze asta printr-un gif. "În curând", a fost mesajul care a însoțit o imagine cu Ronaldo pregătindu-se să bată o lovitură liberă.
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
IERI LA 15:31
Ironiile au curs pe rețelele de socializare, în contextul în care CR7 are o eficiență extrem de scăzută în momentul în care execută loviturile libere. Deși a fost golgheter la Juventus, fostul său club, an de an, Ronaldo a înscris o singură dată în 3 ani din lovitură liberă. Postarea de mai sus a fost comentată inclusiv în presă, cei responsabili de contul lui United fiind extrem de neinspirați prin promoul gândit. Conform Football Italia, atacantul portughez a avut la dispoziție 72 de lovituri libere cât timp a jucat la Torino, iar procentajul de reușită e de 0,013%.
De notat și faptul că promoul englezilor s-ar putea să nici nu fie corect. În contextul în care Ronaldo va bate penaltyurile, colegul de la națională, Bruno Fernandes, ar putea rămâne cu loviturile libere, acesta executând excelent fazele fixe.
CITEȘTE ȘI

Ronaldo, mină de aur pentru Manchester United

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai mari fotbaliști din lume, dar portughezul reprezintă și un adevărat brand la nivel mondial. Popularitatea sa este uriașă, iar acest lucru s-a demonstrat încă o dată după ce a revenit la Manchester United.
Fanii "diavolilor" sunt în extaz după ce au aflat că starul lusitan va juca din nou pentru echipa lor favorită și s-au înghesuit să-și cumpere tricouri cu numele acestuia pe spate. Deși era de așteptat ca cererea să fie imensă, relitatea a depășit orice imaginație.
Conform publicației Fox Sports Australia, Manchester United a vândut 406 250 de tricouri de-ale lui Ronaldo în numai 12 ore de la punerea lor în vânzare, ceea ce reprezintă un record absolut pentru un club din Premier League Suma totală a încasărilor clubului de pe Old Trafford se ridică la 38 de milioane de €.
Așadar, Cristiano Ronaldo nu doboară recorduri doar pe teren, așa cum a făcut-o de curând la echipa națioanală a Portugaliei, ci o face și fără să joace. Deși va redubuta abia peste o săptămână la Manchester United, lusitanul candidează deja la titlul de jucătorul cu cele mai multe tricouri vândute în aceste sezon de Premier League.
Primul meci al lui CR7 de la revenirea pe Old Trafford, Manchester United - Newcastle, este în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player, sâmbătă, de la ora 17:00.
Liga
Lionel Messi, sătul de "săgețile" lui Joan Laporta! Ce măsură a luat fotbalistul celor de la PSG
IERI LA 11:01
Liga
Suarez, surprins de despărțirea de Atletico! Ce a spus despre ideea de a juca din nou lângă Messi
26/05/2022 LA 18:33