Dean Henderson a semnat anul trecut o prelungire de contract cu Manchester United în speranța că se va impune ca titular la echipa lui Solskjaer. Tânărul goalkeeper a bifat însă numai 12 prezențe în acest sezon în toate competițiile, David De Gea fiind varianta numărul 1 atunci când este apt de joc.
Presa engleză a scris că Henderson s-a săturat de acest statut și i-a anunțat pe șefii lui United că vrea să plece la finalul acestui sezon, dacă nu i se garantează că va deveni titular. Acest lucru ar fi apropae imposibil, deoarece De Gea este totuși un portar cu experineță mai mare, care mai are contract până în 2023 pe Old Trafford, având și opțiune de prelungire pentru încă un an.
https://i.eurosport.com/2020/09/22/2892139.jpg
Premier League
City a dat de pământ cu United în derbyul din Manchester! Haaland, al treilea hat-trick al sezonului
02/10/2022 LA 14:56

Manchester United l-ar putea ceda pe Dean Henderson la Borussia Dortmund

Henderson, care a făcut un sezon precedent excelent la Sheffield United (unde a fost împrumutat), a debutat deja la naționala mare a Angliei și nu mai vrea să fie rezervă, fiind dispus să plece și la un club mai mic decât Manchester United.
Daily Sport scrie că Borussia Dortmund este interesată de transferul lui Dean Henderson. Formația germană își dorește un portar de valoare și englezul este soluția ideală. E posibil ca și Manchester United să fie interesată de această mutare, deoarece ar putea-o include în eventualul transfer al lui Jadon Sancho pe Old Trafford.
Sursa citată notează că portarul de 23 de ani este și pe lista celor de la Tottenham, dar prima variantă a londonezilor este Nick Pope (Burnley), în cazul în care Hugo Lloris va alege să plece la PSG, acolo unde este dorit de Mauricio Pochettino.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/02/23/3000839.jpg
Premier League
Manchester United, hotărâtă să le prelungească contractele a 5 fotbaliști
13/09/2022 LA 07:38
Premier League
Ce note au primit jucătorii lui Liverpool după eșecul cu United! Singurul care s-a remarcat
23/08/2022 LA 04:46