Dean Henderson a semnat anul trecut o prelungire de contract cu Manchester United în speranța că se va impune ca titular la echipa lui Solskjaer. Tânărul goalkeeper a bifat însă numai 12 prezențe în acest sezon în toate competițiile, David De Gea fiind varianta numărul 1 atunci când este apt de joc.
Presa engleză a scris că Henderson s-a săturat de acest statut și i-a anunțat pe șefii lui United că vrea să plece la finalul acestui sezon, dacă nu i se garantează că va deveni titular. Acest lucru ar fi apropae imposibil, deoarece De Gea este totuși un portar cu experineță mai mare, care mai are contract până în 2023 pe Old Trafford, având și opțiune de prelungire pentru încă un an.
https://i.eurosport.com/2020/09/22/2892139.jpg
Premier League
Trei cluburi de top, interesate de David De Gea, după ce Solskjaer l-a pus în plan secund la United
06/04/2021 LA 09:08

Manchester United l-ar putea ceda pe Dean Henderson la Borussia Dortmund

Henderson, care a făcut un sezon precedent excelent la Sheffield United (unde a fost împrumutat), a debutat deja la naționala mare a Angliei și nu mai vrea să fie rezervă, fiind dispus să plece și la un club mai mic decât Manchester United.
Daily Sport scrie că Borussia Dortmund este interesată de transferul lui Dean Henderson. Formația germană își dorește un portar de valoare și englezul este soluția ideală. E posibil ca și Manchester United să fie interesată de această mutare, deoarece ar putea-o include în eventualul transfer al lui Jadon Sancho pe Old Trafford.
Sursa citată notează că portarul de 23 de ani este și pe lista celor de la Tottenham, dar prima variantă a londonezilor este Nick Pope (Burnley), în cazul în care Hugo Lloris va alege să plece la PSG, acolo unde este dorit de Mauricio Pochettino.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/02/23/3000839.jpg
Premier League
Manchester United, hotărâtă să renunțe la De Gea! Ibericul ar urma să încaseze compensații uriașe
04/04/2021 LA 16:17
Premier League
Dean Henderson, disperat să plece de la United pentru a fi titular la EURO! Ce opțiuni are portarul
17/11/2020 LA 11:20