Pe lângă startul foarte slab de stagiune în Premier League, United nu a convins nici în Europa. În disputa de joi, de la Alkmaar, formația lui Solskjaer a devenit a treia echipă din acest sezon de Europa League care nu înregistrează vreun șut pe poartă.
Mai mult, United l-a pierdut și pe Lingard, în condițiile în care soluțiile din ofensivă sunt extrem de limitate după plecările lui Lukaku și Alexis Sanchez, la Inter. Acidentarea englezului de 26 de ani e o veste bună pentru suporteri, este de părere Leboeuf, în condițiile în care mijlocașul ofensiv nu a reușit vreun gol sau vreun assist din decembrie anul trecut, în partidele din Premier League.
"Nu am văzut nimic bun la Manchester United. Cu excepția accidentării lui Lingard, care reprezintă o veste foarte bună", a spus fostul internațional francez, la ESPN.
Premier League
Ronaldo, scos din sărite de doi coechipieri de la United! Pe cine e supărat, după ultimul meci
ACUM O ZI

Solskjaer, vinovat pentru situația de la Manchester United

Mulți vorbesc despre faptul că Solskjaer este un tehnician lipsit de șansă, în condițiile în care i se cere să facă performanță cu un lot extrem de slab, cel puțin prin comparație cu cele avute de Liverpool sau City. Totuși, antrenorul nordic are partea sa de vină la insuccesele echipei.
Leboeuf crede că stafful tehnic al lui United este lipsit de idei și rămâne captiv strategiei dinainte de meci. Solskjaer nu este capabil să interpreteze foarte bine dinamica jocului și să schimbe partitura în funcție de aceasta.
"Solskjaer e singurul om de pe pământ care a fost mulțumit după acest meci. Când ești antrenorul lui United, trebuie să vii cu idei, trebuie să schimbi ceva, când jocul nu merge. Nu am văzut nimic la această echipă, nu este formația pe care o vedeam când eram tânăr sau formația care mi-a fost adversară în Premier League", a mai spus fostul internațional francez.
United are ocazia să se revanșeze duminică, în deplasarea de la Newcastle, formație aflată într-o criză profundă. Disputa de pe St James Park va fi în direct pe EuroSport 1, de la ora 18:30.
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
ACUM O ZI
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
IERI LA 11:52