Manchester United a intrat în contact cu agentul lui Jadon Sancho, conform jurnalistului italian Fabrizio Romano. Tânărul englez este prioritatea clubului de pe Old Trafford, deși atât Liverpool și Chelsea sunt interesate. Totuși, Borussia Dortmund le-a transmis tuturor cluburilor interesate de Sancho că prețul său nu se va schimba din cauza pandemiei de coronavirus și rămâne la minim 110 milioane de euro.

Manchester United și Chelsea în lupta pentru Jadon Sancho

Borussia Dortmund s-a resemnat cu ideea că va trebui să îl vândă pe Jadon Sancho în vară pentru prețul potrivit iar clubul german se pregătește de o luptă pentru englez între Manchester United și Chelsea. Echipa lui Lampard îl urmărește de la începutul sezonului pe Sancho și l-a nominalizat pe englez pentru a-i înlocui pe Pedro și Willian care vor părăsi Stamford Bridge în această vară.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
https://i.eurosport.com/2020/03/25/2799040.jpg
Totuși, în această cursă a intrat și Manchester United care încearcă să îl atragă în Premier League iar clubul de pe Old Trafford consideră că poate câștiga lupta cu Chelsea. Vicepreședintele lui United, Ed Woodward, este pregătit să cheltuiască serios în această vară iar Sancho este una dintre țintele principale. Englezul a marcat 12 goluri și a reușit 15 assist-uri în acest sezon și a devenit unul dintre cele mai promițătoare talente din Europa. Asta înseamnă că Sancho i-a egalat recordul lui Henrikh Mkhitaryan într-un singur sezon, armenanul reușind tot atâtea assist-uri în campania din 2015-2016. Ultimul fotbalist englez care a reușit să ofere mai multe pase decisive este Frank Lampard în 2004/2005 la Chelsea (18).
Sancho a semnat recent un nou contract cu Dortmund ce nu are clauză de reziliere și este valabil până în vara lui 2022. Cei de la Dortmund au decis să-l păstreze pe Sancho cel puțin până la vară deoarece nu ar avea timp suficient pentru a-i găsi un înlocuitor pe măsură în această iarnă.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53