Jadon Sancho a fost principala țintă a celor de la Manchester United în vara trecută, dar Borussia Dortmund a solicitat o sumă prea mare, asfel că internaționalul englez a rămas la gruparea din Bundesliga.
Încă înainte de finalul acestui sezon, clubul de pe Signal Iduna Park a recunoscut că este deschis unor noi negocieri pentru atacant.
Ca urmare, United și-a reiterat intenția de a-l transfera pe atacant, iar jurnalișltii de la Bild informează că oficialii "diavolilor" au făcut deja o ofertă oficială, în valoare de 70 de milioane de €.
Euro 2020
Egalul, mai bun decât victoria pentru Anglia. În ce situație au ajuns Kane&Co
ACUM 13 ORE
Dortmund nu a oferit deocamdată un răspuns, dar e posibil ca propunerea să fie refuzată, clubul german dorind 95 de milioane de € în schimbul fotbalistului.

Manchester United a ajuns la un acor cu Sancho

Negocierile vor continua în perioada următoare, mai ales că cei de la United au perfectat înțelegerea cu jucătorul. Conform jurnalistului italian Fabrizio Romano, cea mai sigură sursă în materie de transferuri din Europa, fotbalistul de 21 de ani a acceptat oferta la lui United și, dacă cluburile vor ajunge la un consens, va semna un contract valabil până în 2026.
Foarte probabil, Borussia Dortmund preferă să mai aștepte, sperând că Sancho va avea evoluții agreabile la EURO și astfel vor putea obține o sumă mai mare pentru internaționalul englez.
Jadon Sancho a ajuns în 2017 la Borussia Dortmund, după ce nu a primit șanse la Manchester City. În sezonul trecut, englezul a explodat, reușind să marcheze 20 de goluri și să ofere 20 de asssit-uri în cele 44 de meciuri jucate în toate competițiile.
După ce nu a reuşit să ajungă pe Old Trafford vara trecută, Sancho a avut parte de un început ezitant în stagiunea 2020-2021. Cu toate acestea, a încheiat sezonul cu stil, ajutând-o pe Dortmund să câștige Cupa Germaniei și să se califice în Liga Campionilor, marcând 10 goluri în ultimele sale 15 jocuri.
Euro 2020
Euro 2020 | Ei vor rupe plasele la turneul final. Doi mari favoriţi la titlul de golgheter
11/06/2021 LA 11:43
Euro 2020
Traseu infernal pentru Anglia la Euro 2020, dacă își câștigă grupa. Parcurs mult mai ușor de pe 2
11/06/2021 LA 06:47