Echipa antrenată de Pep Guardiola ocupă locul secund, la șase puncte în spatele lui Liverpool. Leicester încheie podiumul din Premier League, după victoria fabuloasă din ultima etapă împotriva lui Southampton (9-0). Manchester United și Tottenham sunt dezamăgirile debutului de sezon. "Diavolii roșii" se află abia pe locul șapte, în timp ce Spurs a ieșit din prima jumătate a clasamentului.
Situația din Premier League ar fi fost cu totul diferită dacă meciurile s-ar fi încheiat la pauză. În acest caz, Manchester United ar fi ocupat locul secund, la egalitate de puncte cu Liverpool, care n-ar fi fost afectată de acest factor. Aston Villa este un alt club care ar urca incredibil în clasament într-un astfel de scenariu. Situația nu este la fel de colorată pentru Arsenal, care ar coborâ tocmai pe poziția a 12-a, în timp ce Manchester City s-ar menține pe podium.
https://i.eurosport.com/2019/10/27/2704592.jpg
Premier League
Ralf Rangnick nu respinge posibilitatea de a rămâne antrenor la United și din sezonul următor
06/03/2022 LA 09:39
Statisticile arată clar că jocul lui Ole Gunnar Solskjaer este mult mai eficient în prima repriză a partidelor. Jucătorii lui Manchester United au înscris de opt ori în prima repriză și au încasat numai două goluri. Lucrurile se schimbă însă incredibil după pauză, unde echipa de pe Old Trafford are un golaveraj de -3.

Clasamentul din Premier League până la pauză:

https://i.eurosport.com/2019/10/29/2705857.png
Sursa: skysports.com
Manchester United va juca cu Chelsea în "optimile" EFL Cup. Meciul de mâine (ora 22:05) se anunță unul extrem de echilibrat, cu două echipe care au înregistrat rezultate pozitive în ultimele etape din campionat, precum și în cupele europene. Cele două rivale s-au întâlnit și în prima etapă din Premier League, când Manchester United s-a impus clar pe Old Trafford, cu scorul de 4-0.

Iată programul lui Manchester United:

  • Chelsea - Manchester United (mâine, EFL Cup)
  • Bournemouth - Manchester United (2 noiembrie, Premier League)
  • Manchester United - Partizan Belgrad (7 noiembrie, UEFA Europa League)
  • Manchester United - Brighton (10 noiembrie, Premier League)
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
Ronaldo, așteptat să-l convingă pe antrenorul dorit în locul lui Solskjaer să semneze cu United
14/11/2021 LA 15:40
Premier League
Decizia luată de Ole Gunnar Solskjaer care-i poate aduce demiterea: "E ridicol ce face la United!"
14/11/2021 LA 13:48