United are said to have been armed with the knowledge that Kane is seeking an exit from Tottenham long before he went public with his wishes.
Conform presei din Anglia, Manchester United știa de mult timp că Harry Kane vrea să plece de la Tottenham iar diavolii plănuiesc deja să îi facă o ofertă.
Echipa lui Solskjaer își dorește atât de mult să îl aducă pe Kane încât diavolii sunt dispuși să îi achite și orice bonusuri de loialitate la care englezul ar renunța dacă va depune o cerere de transfer oficială în această vară.
Premier League
Liverpool dă marea lovitură pe piaţa transferurilor! 58 de milioane € pentru un atacant fantastic
IERI LA 09:11
Astfel, United este dispusă să cheltuiască 150 de milioane de lire pe Harry Kane, anunță prea din Anglia, pentru a aduce unul dintre cei mai buni atacanți din lume. Pentru asta, diavolii vor căuta să îl vândă pe Anthony Martial, cel care a marcat doar patru goluri în 22 de partide în acest an.

HARRY KANE A RUPT TĂCEREA: A VORBIT PENTRU PRIMA OARĂ DESPRE TRANSFERUL DE LA SPURS

Într-un dialog purtat cu Gary Neville în cadrul podcastului SkyBet's The Overlap, Kane a recunoscut voalat că vrea să plece și speră să înțeleagă înțelegere la Daniel Levy.
"Poate că va dori să mă vândă (n.r. Daniel Levy). Poate se gândeşte: "Dacă pot să iau 100 de milioane de lire pe el, de ce nu?". Nu ştiu ce planuri are, dar nu voi mai costa la fel peste 2 sau 3 ani", și-a început atacantul englez speechul, pentru ca apoi să accentueze că își dorește o schimbare: "Eu spun că suntem într-o relaţie bună. Am dat totul pentru club de când am ajuns. Sunt de 16 ani aici, aşa că sunt de părere că merit să am o discuţie faţă în faţă cu cei din conducere, în care să punem la punct anumite lucruri. Nu vreau să ajung la final de carieră şi să privesc în urmă cu regret. Am mai spus-o în trecut, nu am promis niciodată că voi rămâne la Spurs până la finalul carierei. Mai am 7-8 ani de carieră, nu grăbesc nimic, nu sunt disperat să iau o decizie rapid. Cred că pot să mai cresc, sunt de părere că pot avea cifre mai bune decât în prezent".
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Singurul fundaș care l-a speriat pe Haaland: "Un monstru, nu cred că am câștigat vreun duel direct"
IERI LA 06:28
Premier League
OFICIAL - Gerrard dă lovitură după lovitură! Aston Villa a transferat un fotbalist de la Arsenal
IERI LA 06:05