Mijlocașul francez a jucat în doar șase meciuri pentru club în acest sezon iar conform informațiilor The Mirror, agentul său Mino Raiola a transmis clubului că Pogba este hotărât să plece. Pogba mai are 18 luni rămase în contract, dar United poate invoca o clauză prin care acordul se va prelungi cu încă un an. Totuși, francezul este determinat să plece în vară.
Pogba a fost accidentat în cea mai mare parte a acestui sezon din cauza unei probleme la gleznă, care a necesitat o operație.
Jucătorul s-a întors târziu la prima echipă în decembrie, chair înaintea începerii perioadei de transferuri, însă după două apariții ca rezervă, s-a reaccidentat. Acest lucru a determinat operația iar Pogba nu pare nici acum aproape de o revenire. United a plecat în Dubai pentru un cantonament într-un climat mai cald în timpul pauzei de iarnă însă Pogba nu a călătorit cu echipa. El se recuperează în Franța.
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
IERI LA 12:42
https://i.eurosport.com/2020/01/31/2766149.jpg
Raiola a declarat vara trecută că Pogba își dorește o nouă provocare iar cei din conducerea clubului consideră că agentul a început deja demersurile pentru plecarea francezului. United vrea să obțină dublu față de cele 90 de milioane de euro plătite în 2016, iar cele două cluburi interesate sunt Juventus și Real Madrid.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
LIVE BLOG Mercato 2022 | Primele mutări importante ale acestei veri! Bale a fost refuzat de Atletico
IERI LA 09:58
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42