Potrivit The Athletic, "diavolii" sunt dispuși să ofere aproximativ 200 de milioane de euro pentru transferul celor 2 jucători care au înscris împreună 36 de goluri pentru Dortmund, în sezonul precedent.
Deja nu mai reprezintă un mister interesul uriaș al lui United în serviciile lui Jadon Sancho, internațional englez care a trecut pe la academia rivalei Manchester City înainte să fie vândut la Dortmund, în 2017.
United a încercat din greu să-l aducă pe Sancho în această vară, dar board-ul de pe Old Trafford s-a lovit de refuzurile germanilor. Conducerea lui Dortmund n-a vrut să accepte o sumă mai mică de 120 milioane de euro, efort financiar pe care United nu și l-a permis în acest an, din cauza pandemiei de COVID-19.
Premier League
Liverpool şi Aston Villa, mutări "fulger"! Două transferuri confirmate, în Premier League
ACUM 7 MINUTE
În același timp, "diavolii" au avut de rezolvat alte probleme întâmpinate în zona defensivă și mediană, transferându-i pe Donny van de Beek, Amad Diallo și Alex Telles, în schimbul unei sume totale de 75 milioane de euro. Pe lista jucătorilor aduși de United se mai numără Facundo Pellistri (8,5 milioane de euro) și Edinson Cavani (liber de contract).

United, pregătită să ofere aproape 200 de milioane de euro pentru Sancho și Haaland

Oficialii lui United nu renunță la transferul lui Sancho și, potrivit sursei citate, vor încerca să acopere suma cerută de Dortmund în viitor. Planul "diavolilor" ar fi ca, pe lângă Sancho, să vină pe Old Trafford și colegul său, Erling Haaland.
Atacantul norvegian a impresionat în sezonul precedent atât în tricoul lui RB Salzurg, cât și la Borussia Dortmund, formația care l-a transferat în iarnă, în schimbul a 20 milioane de euro - o sumă modică, ținând cont de prestațiile sale excepționale. Jurnaliștii britanici susțin că United este dispusă să plătească 75 milioane de euro pentru transferul lui Haaland, jucător pe care Ole Gunnar Solskjaer, managerul "diavolilor", l-a mai pregătit în campionatul Norvegiei, la Molde.
Manchester United s-a mai aflat pe urmele lui Haaland și pe vremea când acesta juca la Salzburg, însă "diavolii" n-au fost de acord cu cerințele financiare ale tânărului atacant, motiv pentru care mutarea nu s-a materializat.
Haaland are o clauză de reziliere a contractului în valoare de 75 milioane de euro, care poate fi activată începând din vara anului 2022.
În cel mai bun caz, United va reuși să-l transfere pe Jadon Sancho anul viitor, urmând ca în 2022 să-l aducă și pe Erling Haaland.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Real Madrid, în corzi! Marea țintă a lui Perez, după ratarea lui Mbappe, a ales Liverpool
ACUM 5 ORE
Premier League
Jurgen Klopp, reacție de mare clasă, după ce City a devenit campioană cu o remontada istorică
ACUM 15 ORE