Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester United se impune la Brighton printr-un penalty acordat după fluierul final

Vlad Dumitrescu

Actualizat 26/09/2020 la 16:32 GMT+3

Manchester United a învins cu 3-2 la Brighton însă echipa lui Ole Gunnar Solskjaer a avut o nouă evoluție dezamăgitoare.

Marcus Rashford of Manchester United celebrates with teammates

Credit imagine: Getty Images

Faptul că Brighton a avut cinci bare în această partidă ar trebui să fie un indiciu destul de clar că nu este genul de victorie cu Manchester United să se mândrească pe viitor. În acest moment însă, Solskjaer va fi cu siguranță fericit cu cele trei puncte, care speră că vor ajuta la moralul jucătorilor săi în partidele viitoare.
United a avut și ea două goluri anulate de VAR, dar acest lucru nu poate ascunde faptul că defensiva lui United a fost din nou haotică și lipsită de disciplină. Un meci excelent făcut de Brighton care părea să aducă și recompensa dorită atunci când neatenția lui Bruno Fernandes a dus la penalty-ul transformat de Nael Maupay, printr-o ”panenka” spectaculoasă în minutul 40. Brighton merita să conducă.

Brighton - Manchester United. Penalty după fluierul final

Cu toate acestea, revenirea lui United a început odată cu ceea ce părea să fie golul marcat de Maguire, însă s-a dovedit a fi autogolul lui Lewis Dunk. Egaliate la pauză iar această reușită a părut să îi inspire pe elevii lui Solskjaer să joace cu mai multă determinare.
În minutul 55 Marcus Rashford a demonstrat din nou de ce este un jucător esențial pentru United. Englezul a primit o pasă lungă pe partea stângă, a trecut fără probleme de Ben White pentru ca apoi să fenteze și să se întoarcă pentru ca în cele din urmă să trimită din careu mingea în plasa porții după ce a păcălit aproape întreaga apărare adversă. Un gol superb, o reușită individuală care a salvat-o din nou pe United.
picture

Maupay, execuție superbă: gol din scăriță contra lui Manchester United

Finalul de meci a fost dominat de Brighton - Trossard a reușit hat-trick-ul de bare iar Solskjaer l-a trimis în teren pe Eric Baily în locul lui Mason Greenwood, o schimbare care ne aduce aminte de un anume portughez special. Faptul că o echipă ca Manchester United s-a retras atât de evident într-o deplasare la Brighton nu are cum să fie un semn bun pentru echipa de pe Old Trafford.
Gazdele au egalat într-un final după o dominare fără discuții în ultimul minut prin golul marcat de Solly March, însă cu adevărat remarcabil a fost ceea ce a urmat. Manchester United s-a aruncat în atac, iar la ultima fază Maguire a trimis cu capul pe poartă, mingea a fost respinsă de pe linia porții și arbitrul a fluierat finalul. Numai că nu era finalul - VAR a analizat faza și a descoperit un henț comis de Maupay. Decizia este una corectă însă este o premieră - un penalty acordat după fluierul final. Bruno Fernandes a executat fără probleme lovitura de departajare și United obține în cele din urmă victoria.
Cele trei puncte au fost obținute, dar semnele de întrebare privind acest sezon continuă. Nu știm cât de capabil este Solskjaer, însă știm că nu a primit susținerea dorită în perioada de transferuri iar acest lucru se vede pe teren.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
picture

Rashford, posibil golul carierei, contra lui Brighton

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo