The intention had been to take the team to the region, with Qatar’s Aspire Academy a potential destination, for a pause in the season that begins after Wolves’ visit to Old Trafford on 1 February and ends with the trip to Chelsea 16 days later.
Însă tensiunile sunt ridicate în Orientul Mijlociu după asasinarea generalului iranian Qassem Suleimani. Iranul a răspuns printr-un atac cu rachete asupra unor baze militare americane din Irak iar Teheranul a doborât, din greșeală, o aeronava ucraineană de pasageri.
Solskjaer a afirmat că există îngrijorări: ”Dacă mă îngrijorează ceva, nu este pe teren, sunt alte lucruri care mă îngrijorează mai mult decât fotbalul. Voiam să mergem în Orientul Mijlociu dar acest lucru nu se va mai întâmpla. Le voi da câteva zile libere. Nu știu unde vor merge, dar vom sta în Europa”. Jucătorii sunt liberi să călătorească unde doresc în timpul pauzei, inclusiv în Dubai, o destinație populară pentru turiști.
Premier League
Unde ar putea ajunge Pogba după ce își încheie contractul cu United! Anunțul lui Mino Raiola
ACUM 7 ORE
https://i.eurosport.com/2020/01/06/2747622.jpg
Întrebat dacă United riscă să devină o echipă care să se lupte doar pentru cupe, cum s-a întâmplat în anii 70 și 80, Solskjaer a răspuns: ”Suporterii și clubul nu sunt mulțumiți de faptul că nu suntem aproape de prima poziție în campionat. Acolo considerăm că ar trebui să fim și mulți dintre suporterii de auzi au trăit perioada când câștigam campionatul constant”.
”În acest moment nu avem acest tip de echipă pentru că pe parcursul timpului am rămas în urma celor mari. Am putea să începem revenirea prin câștigarea unei cupe și apoi acești jucători vor prinde gustul ... vrem să ne luptăm la titlu și la Champions League”.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
IERI LA 13:20
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
IERI LA 12:31