După două perioade de transfer foarte productive, cu aducerile lui Daniel James, Aaron Wan-Bissaka, Harry Maguire și Bruno Fernandes, Manchester United pregătește o nouă vară în care să îmbunătățească lotul lui Ole Gunnar Solskjaer.
Jack Grealish, Jadon Sancho și James Maddison sunt variantele pentru mijlocul terenului, dar managerul norvegian a spus mereu că își dorește întăriri și în compartimentul atacanților.
Premier League
United, favorită să-i obțină semnătura unui fotbalist U21 de top! Cum le-a luat fața rivalelor
ACUM 6 ORE

Anul lui Jimenez

Raul Jimenez a impresionat în ultimul an la Wolverhampton și este privit ca o variantă ideală pentru postul de numărul 9 pe Old Trafford. Mexicanul de 28 de ani are 22 de goluri și 10 pase decisive în cele 44 de meciuri jucate în acest sezon pentru Wolves.
Mexicanul a marcat mai mult în acest sezon, în Premier League, decât francezul Martial, titularul postului de atacant central la Manchester United.
https://i.eurosport.com/2019/03/17/2545881.jpg

Prețul lui Jimenez

Raul Jimenez a fost adus de Wolverhampton de la Benfica pentru 38 de milioane de euro. Ziarul Manchester Evening News scrie că echipa lui Nuno Espirito Santo îi poate da drumul lui Jimenez doar pentru o sumă exorbitantă. Manchester United este dispusă să pună pe masa negocierilor 75 de milioane!
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
"O ia personal și va arăta ce poate face!" Reacția lui Solskjaer despre criticile aduse lui Ronaldo
30/08/2021 LA 14:09
Fotbal
Ce variante are United pentru a-l înlocui pe Pogba! Una dintre țintele englezilor, OUT de pe piață
21/08/2021 LA 06:40