Francezul de 28 de ani este dispus să plece din Bundesliga în această vară și cu un singur an rămas în contractul său, ar putea fi disponbil pentru doar 18 milioane de euro.
Plea, care a marcat al 11-lea său gol din acest sezon împotriva lui Hoffenheim, este un jucător rapid, poate juca pe orice post în linia de atac. Gladbach a plătit pentru el 21 de milioane de lire, transferându-l în 2018 de la Nice, Arsenal fiind și atunci interesată de el.

Manchester United și Arsenal, în căutarea unui atacant

Premier League
Prima conferință a lui Ralf Rangnick în calitate de antrenor al lui Manchester United
IERI LA 12:50
Arsenal are îndoieli privind forma celor două vârfui, Lacazette și Aubameyang astfel că tunarii caută să-și întărească ofensiva, Arteta fiind convins că are deja trei oameni în ofensivă pe care se poate baza în spatele vârfului: Odegaard, Emil Smith Rowe și Saka.
De cealaltă parte, Manchester United are și ea nevoie de un vârf. Ole Gunnar Solskjaer nu știe dacă Edinson Cavani va mai sta la club și sezonul viitor, în timp ce Anthony Martial nu a confirmat sezonul bun făcut în 2019/2020 și a avut o stagiune demnă de uitat.
Internaționalul francez Plea ar reprezenta o achiziție bună, mai ales la acest preț. Are 28 de ani deci nu este un proiect pe viitor, ci un vârf care poate intra direct în echipă și este capabil să joace atât central cât și pe flanc, ceea ce ar oferi mai multe opțiuni antrenorului.
Meciurile din Premier Legaue de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Ronaldo, mesaj superb pentru Carrick, omul care a ales să o părăsească pe United
IERI LA 12:13
Premier League
Solskjaer ar putea reveni în fotbal mai repede decât ar fi crezut oricine. Un mare club îl curtează
IERI LA 10:55