Borussia Dortmund s-a resemnat cu ideea că va trebui să îl vândă pe Jadon Sancho în vară pentru prețul potrivit iar clubul german se pregătește de o luptă pentru englez între Manchester United și Chelsea. Echipa lui Lampard îl urmărește de la începutul sezonului pe Sancho și l-a nominalizat pe englez pentru a-i înlocui pe Pedro și Willian care vor părăsi Stamford Bridge în această vară.
Totuși, în această cursă a intrat și Manchester United care încearcă să îl atragă în Premier League iar clubul de pe Old Trafford consideră că poate câștiga lupta cu Chelsea. Vicepreședintele lui United, Ed Woodward, este pregătit să cheltuiască serios în această vară iar Sancho este una dintre țintele principale. Englezul a marcat 12 goluri și a reușit 13 assist-uri în acest sezon și a devenit unul dintre cele mai promițătoare talente din Europa.
https://i.eurosport.com/2020/01/01/2744858.jpg
Premier League
Klopp, despre venirea lui Rangnick la United: "Din nefericire, vine în Premier League"
ACUM 15 ORE
Sancho a semnat recent un nou contract cu Dortmund ce nu are clauză de reziliere și este valabil până în vara lui 2022. Cei de la Dortmund au decis să-l păstreze pe Sancho cel puțin până la vară deoarece nu ar avea timp suficient pentru a-i găsi un înlocuitor pe măsură în această iarnă. Jadon Sancho este evaluat, conform studiului celor de la CIES Football Observatory, la 168 de milioane de euro.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Rangnick, făcut praf: "Nu îi pasă câtuși de puțin de fotbal, e un trădător și un mercenar"
ACUM 17 ORE
Premier League
S-a răzbunat Manchester United pe Zidane și PSG? Trei "iepuri" dintr-o lovitură pentru "diavoli"
ACUM 19 ORE