Zakaria, în vârstă de 23 de ani, mai are doi ani de contract în Germania, dar Gladbach vrea să primească pentru el cel puțin 50 de milioane de euro. Campioana Europei, Bayern Munchen precum și Manchester United și Chelsea vor veni cu oferte vara viitoare, conform Bild.
Zakaria este un internațional elvețian în vâstă de 23 de ani și joacă rolul de mijlocaș la închidere la Gladbach, club pentru care evoluează din 2017 când a sosit în Germania de la Young Boys Berna. Mijlocașul a bifat 96 de meciuri pentru Borussia.
Progresul său remarcabil atât la club cât și la nivel internațional i-a adus 28 de meciuri la naționala Elveției din 2016 până în prezent și a atras atenția cluburilor de top din Europa.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21

Denis Zakaria, dorit în Premier League

Chelsea a fost una dintre echipele cele mai ocupate în perioada de transfeuri din această vară, clubul englez aducând pe Stamford Bridge nu mai puțin de șapte jucătpri. Totuși, o zonă care rămâne oarecum vulnerabilă este cea a mijlocașului la închidere, singurele variante viabile fiind Kante și Jorginho - parteneriatul dintre cei doi nu pare să fie însă cel mai inspirat.
Ole Gunnar Solskjaer a fost mai puțin activ în această vară însă l-a adus pe olandezul Donny van de Beek pe Old Trafford pentru a-și întări mijlocul. Totuși, Fred și McTominay pare să fie perechea preferată de norvegian. Cu toate acestea, sosirea lui Zakaria ar însemna prezența cuiva care se poate concentra doar pe sarcinile defensive, în acest moment la United un jucător de profil similar fiind doar McTominay.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/10/20/2918611.png
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52