Arsenal nu mai este interesată de jucătorul de 20 de ani și nici Real Madrid sau Valencia, cluburi care și-au exprimat anterior interesul.
Manchester United și Chelsea au purtat negocieri cu Lille, însă o decizie finală va fi luată cel mai probabil după meciul lui Lille cu PSG pe 26 ianuarie.
Soumare, care mai are contract pentru doi ani și jumătate la Lille, este un mijlocaș box-to-box, apropiat ca stil de Paul Pogba și a impresionat în cele 23 de partide pe care le-a jucat în acest sezon, inclusiv în șase meciuri din UEFA Champions League.
Premier League
Liverpool dă marea lovitură pe piaţa transferurilor! 58 de milioane € pentru un atacant fantastic
ACUM 13 ORE
https://i.eurosport.com/2020/01/08/2748846.jpg
Soumare este unul dintre cei mai promițători tineri din Ligue 1 și este doar unul dintre jucătorii care ar putea pleca în această iarnă de la Lille. Atacantul de 21 de ani Victor Osimhen și fundașul central de 22 de ani Gabriel sunt urmăriți și ei de cluburile de top din Europa.
Internaționalul francez de tineret a fost adus gratis de la Paris Saint-German, o mișcare inteligentă a directorului sportiv Luis Campos.
Soumare va costa pe United sau Chelsea, conform Sky Sports, peste 45 de milioane de lire, o sumă impresionantă pentru un tânăr luat gratis de la campioana Franței.
Cele mai tari transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS, disponibil pe pagina de Facebook a Eurosport, în fiecare luni și vineri de la 18:00.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Premier League
Singurul fundaș care l-a speriat pe Haaland: "Un monstru, nu cred că am câștigat vreun duel direct"
ACUM 16 ORE
Premier League
OFICIAL - Gerrard dă lovitură după lovitură! Aston Villa a transferat un fotbalist de la Arsenal
ACUM 16 ORE