Viitorul lui Dybala la Torino este sub semnul întrebării, iar contractul argentinianului va expira la finalul sezonului viitor. Bătrâna Doamnă va încerca să obțină o sumă importantă pentru el, scriu jurnaliștii italieni.
Argentinianul de 27 de ani a câștigat premiul MVP în Serie A sezonul trecut, însă nu a avut cel mai bun sezon de această dată, marcând de doar trei ani în campionat într-o stagiune marcată de accidentări și urmările COVID-19.
Dybala nu a reprezentat o piesă de bază pentru Andrea Pirlo în ultimul timp și deși italianul a insistat că argentinianul va rămâne la Torino, Tuttosport scrie că Chelsea și Manchester United sunt interesate de serviciile sale.
Premier League
Chelsea a rescris istoria fotbalului contra lui Norwich. Recordurile impresionante setate
ACUM 3 ORE

Juventus, nevoită să îl vândă pe Paulo Dybala

Totuși, Paris Saint-Germain se află ”în pole position” pentru semnătura lui Dybala, scriu italienii iar argentinianul ar putea ajunge sub comanda compatriotului său Mauricio Pochettino.
Juventus a raportat pierderi de peste 100 de milioane de euro pentru primele șase luni ale 2020/2021 și va fi nevoită să vândă mai mulți jucători pentru a-și rezolva problemele financiare.
Presa din Italia a scris săptămâna trecută că Juventus va vinde cel puțin șase jucători pentru a strânge în jur de 85 de milioane de euro în această vară. Echipa din Torino va trebui să vândă măcar unul dintre Dybala sau Ronaldo pentru a se elibera de un salariu uriaș.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Ronaldo s-a dezlănțuit înainte de United - Liverpool: "O să le închid gura!"
ACUM 4 ORE
Premier League
Tuchel, dezvăluiri incredibile despre ce se întâmpla la PSG: "Eram ministrul Sportului!"
ACUM 7 ORE