Hoeness consideră că Liverpool și Manchester United o ”șantajează” pe Bayern Munchen în transferul lui Thiago Alcantara. Recent au tot apărut informații conform cărora internaționalul spaniol ar putea ajunge în Premier League în această perioadă de transferuri. El chiar ar fi comunicat conducerii că dorește o nouă provocare, mai având doar un an de contract cu bavarezii.
Principala favorită pare Liverpool însă și Manchester United este interesată. Totuși, Hoeness a acuzat cele două cluburi de tactici murdare pentru a-l achiziționa pe jucătorul de 29 de ani la o sumă mai mică.

Man United și Liverpool îl vor pe Thiago Alcantara

Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
ACUM 17 ORE
”Este o situație dificilă. Acum ceva timp am căzut de acord cu el privind un contract nou pe patru ani. Câteva zile mai târziu a spus că vrea o nouă provocare”, a declarat Hoeness pentru Sport1.
”Cred că este evident că are o înțelegere cu Liverpool sau cu Manchester United sau cu amândouă. Acum ambele cluburi blufează și nimeni nu a contactat Bayern în mod oficial. Din punctul meu de vedere, este ceva lipsit de stil. Încearcă să ne șantajeze, să aștepte până în ultima săptămână și vor face o ofertă mai mică”, a completat el.
Declarațiile lui Hoeness par să le contrazică pe cele ale lui Thiago Alcantara, spaniolul declarând recent că nu a spus nimănui că ar vrea să plece de la Bayern.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
ACUM 20 ORE
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
IERI LA 15:24