Jucătorul de 17 ani a impresionat pe toată lumea la academia Bodymoor Health a celor de la Aston Villa. Din păcate, Chukwuemeka nu a putut evolua în meciul celor de la Villa cu Liverpool în Cupa Angliei pentru că se afla în autoizolare.
Totuși, conform informațiilor The Times, Liverpool este la curent cu situația lui și îl monitorizează îndeaproape alături de alte cluburi importante precum Manchester United, Manchester City, Juventus și Bayern Munchen.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Adolescentul ar fi primit deja oferte concrete din Germania însă a ales să rămână momentan la Aston Villa pentru a încerca să se impună la prima echipă. Vestea a fost primită bine la Aston Villa, care a decis să îi ofere un contract pe trei ani și jumătate atunci când a împlinit 17 ani și a putut semna primul său acord ca profesionist.

Chukwuemeka a refuzat o ofertă de la Manchester City

Chukwuemeka consideră că are șanse mari să joace la prima echipă de la Villa și tocmai de aceea a refuzat anterior o ofertă de la Manchester City. El a debutat în fotbal la academia celor de la Northampton Town pentru ca apoi să ajungă la Villa la vârsta de 13 ani.
El a fost comparat de mulți scouteri cu Jude Bellingham, puștiul care la doar 17 ani a ajuns de la Birmingham City la Borussia Dortmund, pentru că este tot un mijlocaș box-to-box, deși joacă acum într-un rol mai avansat decât Bellingham la academia celor de la Villa.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52