Manchester United și Liverpool au primit vești bune în ceea ce privește cursa pentru aducerea lui Dayot Upamecano după ce în presă au apărut informații că Bayern Munchen nu și-l poate permite pe francez deocamdată.
Starul celor de la RB Leipzig este o țintă pentru cele trei cluburi, deși s-a vorbit la un moment dat și de Real Madrid. Upamecano este așteptat să plece de la Leipzig în această iarnă deși nu este exclus un transfer și vara viitoare.
Upamecano a semnat recent prelungirea contractului cu Leipzig însă acest lucru a fost făcut doar pentru ca germanii să poată cere un preț mai ridicat pentru starul lor. Jucătorul de 22 de ani are o clauză de reziliere de 40 de milioane de lire, însă aceasta va intra în vigoare doar la sfârșitul acestui sezon.
Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
IERI LA 11:31

Upamecano ar putea pleca de la Leipizg chiar în iarnă

Conform informațiilor BILD, Leipzig plănuiește acum să ia o decizie privind viitorul lui Upamecano în ianuarie iar clubul german l-ar putea lăsa să plece chiar în iarnă dacă va fi plătită clauza de reziliere.
Criza accidentărilor de la Liverpool a înăsprit nevoia cormoranilor pentru întăriri în defensivă în timp ce Manchester United are și ea probleme în centrul apărării, Maguire și Lindelof fiind deocamdată sub așteptări.
Bayern îi va pierde pe David Alaba și Jerome Boateng, însă conform celor de la Bild, bavarezii nu au fondurile necesare pentru a-l aduce pe Upamecano în iarnă.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
27/05/2022 LA 04:47
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
25/05/2022 LA 10:38