Internaționalul francez de tineret în vârstă de 21 de ani a devenit unul dintre cei mai căutați fundași din Europa și se află pe listele celor doi manageri, Ole Gunnar Solskjaer și Pep Guardiola, conform Sky Sports.
City vrea să aducă doi fundași centrali când va începe perioada de transferuri după ce echipa lui Guardiola a primit mai multe goluri în acest sezon (31) decât în ultimele două sezoane (23, 27) și cu 10 mai multe decât Liverpool.
United, de cealaltă parte, vrea să aducă și ea un fundaș central, viitorul unor jucători precum Chris Smalling și Phil Jones fiind neclar. De asemenea și Arsenal ar fi fost interesată în trecut de Upamecano însă după achiziția lui William Saliba de la St. Etienne de vara trecută tunarii sunt mulțumiți.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Sky Germania informează că Upamecano a stârnit interesul și altor cluburi din Europa, printre care și Bayern Munchen dar și cluburi de top din Spania. Discuțiile sunt la început însă iar o ofertă concretă nu a fost făcută, mai ales din cauza situației actuale cu pandemia de coronavirus care aduce multă incertitudine.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
15/01/2022 LA 15:24