Internaționalul francez de tineret în vârstă de 21 de ani a devenit unul dintre cei mai căutați fundași din Europa și se află pe listele celor doi manageri, Ole Gunnar Solskjaer și Pep Guardiola, conform Sky Sports.
City vrea să aducă doi fundași centrali când va începe perioada de transferuri după ce echipa lui Guardiola a primit mai multe goluri în acest sezon (31) decât în ultimele două sezoane (23, 27) și cu 10 mai multe decât Liverpool.
United, de cealaltă parte, vrea să aducă și ea un fundaș central, viitorul unor jucători precum Chris Smalling și Phil Jones fiind neclar. De asemenea și Arsenal ar fi fost interesată în trecut de Upamecano însă după achiziția lui William Saliba de la St. Etienne de vara trecută tunarii sunt mulțumiți.
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
ACUM 19 ORE
Sky Germania informează că Upamecano a stârnit interesul și altor cluburi din Europa, printre care și Bayern Munchen dar și cluburi de top din Spania. Discuțiile sunt la început însă iar o ofertă concretă nu a fost făcută, mai ales din cauza situației actuale cu pandemia de coronavirus care aduce multă incertitudine.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
United face din Pogba al doilea cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League
ACUM 21 ORE
Premier League
Salah a primit galbene exclusiv pentru că și-a scos tricoul. Reacția genială a lui Klopp
IERI LA 07:59