”Clubul susține în totalitate intenția colectivă de a finaliza competițiile - Premier League, Cupa Angliei și cele UEFA”, se arată într-un comunicat în care se discută despre planurile pentru deținătorii de abonamente dacă se vor juca meciuri cu porțile închise odată cu reluarea sezonului.
Premier League și Football League au luat decizia de a suspenda sezonul din Anglia până pe 30 aprilie cel puțin iar asociația fotbaliștilor profesioniști se va întâlni cu oficialii englezi vineri pentru a discuta despre implicațiile financiare.
Cluburile din Premier League iau în considerare taierea de salarii iar unele cluburi din Football League (ligile inferioare) au luat deja astfel de măsuri, printre care și Leeds United acolo unde jucătorii s-au oferit să doneze o parte din salarii pentru ca staff-ul să fie plătit.
Premier League
Van Dijk și Salah nu joacă împotriva lui Southampton. Ultimele vești despre starea celor doi
ACUM 3 ORE
În ceea ce privește abonamentele, United a informat că dacă meciurile nu se pot juca sau se vor juca cu porțile închise, clubul va oferi suporterilor intrare gratuită la numărul de meciuri echivalent din sezonul viitor sau vor înapoia banii pentru meciurile cu porțile închise.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
E gata! Transferul lui Marquinhos la Arsenal a fost făcut, urmează Gabriel Jesus
ACUM 4 ORE
Premier League
Mbappe: "E chestiune de zile!". Celebrul L'Equipe anunță "bomba anului" pe piața transferurilor
ACUM 6 ORE