Ole Gunar Solskjaer are nevoie de întăriri în zona centrală a defensivei, iar oficialii lui United încearcă să-i satisfacă pretențiile managerului norvegian încă din perioada de mercato din iarnă. Bugetul este însă unul limitat (20 de milioane de £), astfel că va greu fi de găsit un fotbalist și ieftin și valoros în același timp.
Jurnaliștii de la Eurosport.uk au identificat însă un jucător care ar îndeplini aceste condiții și care se află pe radarul celor de la United. Este vorba despre fostul jucător al "diavolilor", Jonny Evans. Nord-irlandezul este în ultimul an de contract cu Leicester City și deși a declarat că i-ar plăcea să continue acolo, până acum nu s-a concretizat nimic și în ianuarie ar putea semna cu orice club.
https://i.eurosport.com/2015/07/17/1641826.jpg
Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 34-a din Premier League
04/05/2021 LA 07:38

Jonny Evans e aproape de a reveni la Manchester United

Evans a fost crescut de Manchester United și a petrecut aproape un deceniu la echipa mare a clubului, fiind împrumutat pentru scurte perioade la Antwerp sau Sunderland. În 2015 a plecat de pe Old Trafford și a semnat cu West Bromwich, unde a jucat până în 2018, când a fost cumpărat de Leicester.
Ajuns la 32 de ani, Evans este o piesă de bază în centrul defensivei lui Brendan Rodgers, iar evoluțiile sale i-au făcut pe cei de la United să-și îndrepte privirile asupra lui. Nord-irlandezul ar fi soluția ideală pentru această perioadă a anului: prețul său va fi unul mic, având în vedere că mai are contract doar până în vară cu Leicester; are experiență mare în Premier League, deci ar putea fi o variantă imediată în echipă; cunoaște bine clubul și știe ce înseamnă presiunea de a juca la United.
În toată această ecuație, cheia principală este dorința jucătorului. Dacă Evans vrea să se întoarcă la United, aproape nimic nu i-ar putea sta în cale, întrucât cei de la Leicester ar prefera să încaseze o sumă de bani în schimbul său, fie ea și una mai mică, decât să îl piardă gratis în vara viitoare.
În periaoda cât a îmbrăcat tricoul lui Manchester United, Jonny Evans a jucat 198 de meciuri, marcând de 7 ori și oferind și 7 assist-uri. De asemenea, irlandezul se poate mândri și cu 10 trofee câștigate alături de "diavoli":
  • 3xtitlul în Premier League (2009,2011,2013)
  • 1xChampions League (2008)
  • 2xCupa Ligii Angliei (2009,2010)
  • 3xSupercupa Angliei (2009,2011,2012)
  • 1xCampionatul Mondial al Cluburilor (2009)
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/11/26/2944147.jpg
Premier League
Manchester United i-a găsit înlocuitor lui De Gea la Mondial! Portarul dorit în Premier League
ACUM O ZI
Premier League
"Fără supărare, dar United și Real Madrid nu se compară!" Sfatul lui Van Dijk pentru Gakpo
IERI LA 10:03