Henderson, în vârstă de 22 de ani, joacă în prezent pentru Sheffield United, sub formă de împrumut. El a comis o eroare în meciul din campionat cu Liverpool, greșeală care a dus la victoria campioanei Europei, scor 1-0. Chiar și așa, portarul care a încasat patru goluri de la România la Europeanul de tineret arată potențial la Sheffield. Manchester United și-a asigurat deja poziția de portar, iar Henderson poartă deja eticheta cu 20 de milioane de lire sterline, potrivit informațiilor furnizate de jurnaliștii de la The Sun.

Dean Henderson a pus serios umărul la promovarea lui Sheffield în Premier League

Deși a comis câteva erori grave, Dean Henderson este recunoscut la Sheffield pentru promovarea din liga secundă în Premier League, un succes care atârnă greu în CV-ul tânărului portar. Deși spera să devină titular pe postul de portar la Manchester United, prelungirea contractului lui De Gea i-a zdruncinat serios speranțele lui Henderson.
Premier League
Reacțiile lui Garry Neville și Scholes, după cea mai dureroasă înfrângere din istorie
24/10/2021 LA 17:53
https://i.eurosport.com/2019/02/07/2518013.jpg
Dean Henderson este hotărât să devină o figură cunoscută în Premier League, însă cel mai probabil va fi nevoit să o facă departe de Manchester United. Greșeala comisă în meciul cu Liverpool a fost costisitoare pentru clubul la care evoluează în prezent. Antrenorul lui Sheffield, Chris Wilder, a explicat după înfrângere situația portarului împrumutat: „Dacă vrea să fie fotbalist profesionist trebuie să treacă prin toate astea. Dacă vrea să joace pentru cluburile de top sau pentru Anglia, atunci trebuie să fie mai bun, să se concentreze mai mult. Este o zi dezamăgitoare pentru el, nu-l voi lua în brațe, trebuie să devină mai bun. Nu sunt supărat pentru mândire, ci pentru rezultat. Liverpool nu a avut o zi prea bună, iar noi am ratat această oportunitate”.
Premier League
Who’s Better | Schmeichel - De Gea, duelul portarilor în Leicester City - Manchester United
15/10/2021 LA 05:39
Liga Campionilor UEFA
"De asta m-am întors!". Ronaldo anunță că Manchester United va domina din nou Europa
30/09/2021 LA 06:10