Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester United vrea să-l vândă pe Dean Henderson pentru 20 de milioane de lire sterline

Irina Aldea

Publicat 07/10/2019 la 18:23 GMT+3

După ce David De Gea și-a prelungit contractul cu Manchester United, Dean Henderson este tot mai aproape de plecarea din echipa diavolilor roșii.

Dean Henderson

Credit imagine: Getty Images

Henderson, în vârstă de 22 de ani, joacă în prezent pentru Sheffield United, sub formă de împrumut. El a comis o eroare în meciul din campionat cu Liverpool, greșeală care a dus la victoria campioanei Europei, scor 1-0. Chiar și așa, portarul care a încasat patru goluri de la România la Europeanul de tineret arată potențial la Sheffield. Manchester United și-a asigurat deja poziția de portar, iar Henderson poartă deja eticheta cu 20 de milioane de lire sterline, potrivit informațiilor furnizate de jurnaliștii de la The Sun.

Dean Henderson a pus serios umărul la promovarea lui Sheffield în Premier League

Deși a comis câteva erori grave, Dean Henderson este recunoscut la Sheffield pentru promovarea din liga secundă în Premier League, un succes care atârnă greu în CV-ul tânărului portar. Deși spera să devină titular pe postul de portar la Manchester United, prelungirea contractului lui De Gea i-a zdruncinat serios speranțele lui Henderson.
Dean Henderson (Sheffield United)
Dean Henderson este hotărât să devină o figură cunoscută în Premier League, însă cel mai probabil va fi nevoit să o facă departe de Manchester United. Greșeala comisă în meciul cu Liverpool a fost costisitoare pentru clubul la care evoluează în prezent. Antrenorul lui Sheffield, Chris Wilder, a explicat după înfrângere situația portarului împrumutat: „Dacă vrea să fie fotbalist profesionist trebuie să treacă prin toate astea. Dacă vrea să joace pentru cluburile de top sau pentru Anglia, atunci trebuie să fie mai bun, să se concentreze mai mult. Este o zi dezamăgitoare pentru el, nu-l voi lua în brațe, trebuie să devină mai bun. Nu sunt supărat pentru mândire, ci pentru rezultat. Liverpool nu a avut o zi prea bună, iar noi am ratat această oportunitate”.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo