Conform Manchester Evening News, United încearcă încă din decembrie să finalizeze transferul mijlocașului ecuadorian Caicedo pentru șase milioane de euro și un comision de 20% din viitoarea vânzare a puștiului de 19 ani.
Totuși, publicația ecuadoriană El Diario scrie că Independiente cere acum 10 milioane de euro. United nu a făcut până acum o ofertă oficială pentru Caicedo.
Chelsea ar fi și ea interesată de serviciile internaționalului ecuadorian, care a marcat la națională un gol în patru meciuri până acum. El a jucat în 25 de partide pentru Independiente, unde a marcat de patru ori.
Premier League
S-a anunţat programul Campionatului Mondial al Cluburilor. Chelsea îşi amână două etape
ACUM 8 ORE
Caicedo a debutat în fotbalul mare în 2019 și a recunoscut că nu se aștepta la o ascensiune atât de rapidă: ”Adevărul este nu-mi imaginam să se întâmple totul atât de rapid, dar am încredere în ce vrea Dumnezeu și am muncit din greu ca să ajung aici”, a declarat el pentru El Diaro.

DIALLO SE ÎNDREAPTĂ SPRE MANCHESTER UNITED

United și-a schimbat strategia de transferuri în ultimii ani. Deși Edinson Cavani este un adevărat veteran, uruguayanul a venit liber de contract și conștient că va fi folosit mai mult ca rezervă.
În general, diavolii s-au concentrat pe cei mai buni tineri de pe întreg mapamondul.
Un al puști va semna cu United. Amad Diallo a zburat la Roma pentru a semna și ultimele acte înainte să meargă la Manchester pentru a finaliza transferul său de 40 de milioane de euro de la Atalanta.
United a ajuns la un acord pentru ivorianul de 18 ani de la Atalanta încă de vara trecută, dar procesul de obținere a unui permis de muncă a amânat transferul.
Ole Gunnar Solskjaer a declarat acum câteva zile că se așteaptă ca Diallo să vină la antrenamente cât de curând, în ciuda faptului că presa italiană a scris că Atalanta dorește să-l păstreze până la finalul sezonului.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Ralf Rangnick este, oficial, antrenorul lui Manchester United. Anunţul făcut de german
ACUM 9 ORE
Premier League
Guardiola îşi vede visul împlinit: ia gratis "mijlocaşul perfect", pe care îl voia de la Barcelona
ACUM 10 ORE