Liverpool traversează un sezon de coșmar până acum, cel puțin în Premier League, acolo unde se află pe un dezamăgitor loc 6, la 19 puncte distanță de liderul Manchester City.
Accidentările numeroase au fost principalul motiv pentru care echipa lui Klopp a ajuns într-o asemenea situație, dar nici jucătorii sănătoși nu s-au mai ridicat la nivelul evoluțiilor din stagviunea precedentă.
În aceste condiții, visul "cormoranilor" de a-și apărat trofeul cucerit anul trecut în Premier League este aproape imposibil de realizat, lucru recunoscut și de Sadio Mane, unul dintre cei mai influenți jucători ai echipei de pe Anfield:
Premier League
Sadio Mane și-a explicat gestul de la ieșirea de pe teren, în momentul în care a fost schimbat
20/12/2020 LA 06:44
"În primul rând, înainte de sfârșitul sezonului cred că nu numai eu, ci fiecare jucător din echipă are obictive. Ținta noastră de la început a fost câștigarea Champions League, a Premier League și, de asemenea, a cupelor. Acum, pot spune că s-a terminat în Premier League... diferența este prea mare. Noi nu vom renunța niciodată, dar Manchester City este o echipă bună, care are un parcurs excelent.", a spus Mane într-un interviu acordat pentru ESPN Brazilia, citat de goal.com.

Sadio Mane: "Suntem aici pentru a învinge cele mai bune echiăpe din lume"

Cum Liverpool a fost eliminată din Cupa Angliei și Cupa Ligii, iar în campionat șansele la titlul sunt inexistente, singura șansă pentru jucătorii lui Klopp de a salva sezonul este un parcurs cât mai lung în Champions League. Sadio Mane a explicat că la asta se gândesc acum el și colegii săi, dar a specificat că nu s-ar mulțumi decât cu câștigarea trofeului.
"Dincolo de ocuparea unui loc între primele 4 (n.r. în clasamentul din Premier League), principalul nostru obiectiv este acum Champions League. Vrem să câștigăm Champions League, nu doar să ajungem în finală, dar nu va fi ușor. Vom înfrunta cele mai bune echipe din Europa, dar suntem aici pentru a învinge cele mai bune echipe din lume. Vom face tot posibilul pentru a merge mai departe și a câștiga Champions League.", a adăugat Mane.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/02/23/3000839.jpg
Transfers
France Football: "Sadio Mane, între Liverpool și Real Madrid" Ce șanse are transferul
21/04/2020 LA 06:38
Fotbal
Sadio Mane, tot mai aproape de Real Madrid! Anunțul momentului: "Acolo va merge"
24/03/2020 LA 09:15