Liverpool se apropia cu pași rapizi de câștigarea primului titlu după 30 de ani când sezonul a fost stopat din cauza pandemiei de COVID-19 care a lovit lumea întreagă.
Sadio Mane a fost unul dintre cei mai buni jucători din lume în ultimul an. Senegalezul a câștigat UEFA Champions League cu Liverpool, a terminat pe locul 4 în lupta pentru Balonul de Aur și a fost unul dintre cei mai buni jucători în acest sezon de Premier League, fiind în luptă directă pentru trofeul pentru Jucătorul Anului cu coechipierul Jordan Henderson și Kevin De Bruyne.
Liverpool avea 25 de puncte în fața lui Manchester City în fruntea campionatului și mai avea nevoie de 2 victorii pentru titlul mult visat în momentul în care s-a pus stop fotbalului.
Fotbal
Breaking news. Primul campionat important care a anunțat data oficială la care va reveni
07/04/2020 LA 20:40
La Liverpool există temeri că sezonul ar putea fi anulat iar acest lucru să refuze șansa echipei de a ridica trofeul. Totuși, președintele UEFA a declarat recent că Liverpool va fi desemnată campioana Angliei, indiferent când și dacă acest sezon se va încheia.

Ce spune Mane

Sadio Mane a acordat un interviu pentru Talk Sport în care a vorbit despre această situație și a dezvăluit că nu simte că este campion din moment ce titlul nu a fost adjudecat matematic.
Încă nu simt (că sunt campion). Îmi iubesc slujba și iubesc fotbalul, vreau să câștig pe teren. Vreau să câștig partide și vreau să pun mâna pe trofeu, asta e ceea ce mi-ar plăcea. Dar cu această situație, indiferent ce se va întâmpla voi înțelege
A fost dificil pentru Liverpool, dar e mult mai dificil pentru milioane de oameni din întreaga lume. Unii oameni și-au pierdut membri ai familiei și asta este mult mai dureros. Dar pentru mine e vorba de visul meu și vreau să câștig anul acesta
Dacă nu va fi cazul, voi accepta, face parte din viață. Și atunci vom încerca să câștigăm anul următor | Sadio Mane
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia
Ligue 1
PSG nu concepe să îl piardă gratis pe Mbappe. Salariul incredibil pregătit de Al Khelaifi
07/09/2021 LA 12:54
Premier League
Premier League, lider în clasamentul campionatelor care plătesc cele mai mari salarii! Cum arată top
03/09/2021 LA 12:01