Mane este recunoscut nu doar pentru jocul său excelent din teren, dar și pentru faptele minunate pe care le face în afara lui. Ajuns în vârful carierei, atacantul de 28 de ani nu a uitat vreodată de unde a plecat.
Senegalezul a construit mai multe facilități în orașul său natal pentru a-i ajuta pe oamenii alături de care a crescut. Iar gesturile superbe ale lui Mane nu s-au încheiat acolo.
Recent, jucătorul lui Liverpool a fost oprit de un polițist înaintea meciului dintre Guinea-Bissau și Senegal, scor 0-1, din Cupa Africii pe Națiuni.
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
ACUM O ZI

Mane și-a regăsit un prieten din copilăre, înaintea unui meci

În momentul în care a ajuns la stadion, Mane a fost chemat de un polițist pe nume Solo. Acesta a scos din buzunar o poză și i-a arătat-o starului lui Liverpool, apoi amândoi au izbucnit în râs. Motivul? În fotografie erau cei doi, pe vremea în care erau copii și băteau mingea pe străzile din Senegal.
Extrem de impresionat, Mane i-a promis lui Solo că îl va chema la un meci al lui Liverpool pe Anfield, atunci când accesul suporterilor în tribune va fi din nou permis.
Mane a înscris în ambele meciuri jucate de Senegal cu Guinea-Bissau în această lună și a contribuit la calificarea naționalei sale la Cupa Africii.
Sadio Mane continuă să fie o piesă de bază în primul "11" al lui Jurgen Klopp. Atacantul de 28 de ani a marcat 5 goluri și a oferit 3 assist-uri în noul sezon, pentru Liverpool. După 9 etape, "cormoranii" se află pe locul 2 în Premier League, la egalitate de puncte cu liderul Tottenham.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Paul Ince îl face praf pe Jadon Sancho: "Nu te joci FIFA! Tu te-ai uitat la Giggs ce făcea?"
IERI LA 06:03
Premier League
Haos în Premier League! Incredibil câți fotbaliști din Anglia s-au vaccinat
IERI LA 05:34