Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Marco Silva, demis de la Everton. Cine este favorit să preia echipa

Vlad Dumitrescu

Actualizat 05/12/2019 la 21:47 GMT+2

Everton l-a dat afară pe antrenorul Marco Silva după 18 luni la conducerea echipei, clubul fiind în zona retrogradării după înfrângerea categorică (5-2) cu Liverpool.

Marco Silva, Everton

Credit imagine: Getty Images

Meciul pierdut cu Liverpool a reprezentat a noua înfrângere a echipei din acest sezon iar Everton se află pe locul 18 în clasamentul Premier League după trei înfrângeri consecutive.
Silva, care a preluat echipa în mai 2018, a câștigat 24 și a pierdut tot atâtea meciuri în 60 de partide. Everton caută acum al patrulea manager după ce Roberto Martinez a fost dat afară în 2016.
moyes

David Moyes, favorit să preia echipa

Fostul antrenor al lui Everton, David Moyes, este luat în considerare cel puțin pentru varianta de interimar, însă varianta nu a fost primită bine de suporteri și rămâne de văzut dacă patronul Farhad Moshiri și colegii săi din conducere vor ignora sentimentele fanilor și îl vor chema înapoi pe scoțian.
Moyes a antrenat-o anterior pe Everton timp de 11 sezoane însă întoarcerea sa nu este văzută cu ochi buni de fani și este considerată ca fiind un pas înapoi, având în vedere eșecurile sale de când a fost dat afară de Manchester United.
Moyes a fost dat afară de United și Real Sociedad și a retrogradat apoi cu Sunderland pentru ca apoi să antreneze pentru scurt timp pe West Ham United.
Dacă se va întoarce, Moyes l-ar putea aduce ca secund pe fostul jucător al lui Everton, australianul Tim Cahill.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo