În timp ce "cormoranii" domină clar campionatul Angliei, rivala din oraș, Everton, se zbate în zona retrogradării. "Caramelele" au înregistrat a noua înfrângere din actualul sezon și ocupă locul 18 în Premier League, primul care duce în Championship. Ajuns la al treilea eșec consecutiv pe banca lui Everton, Marco Silva pare din ce în ce mai aproape de o demitere. Cu toate acestea, anunțul oficial al clubului întârzie să apară.
La finalul meciului de pe Anfield, Silva a vorbit despre jocul slab al jucătorilor și a răbufnit la întrebările legate de viitorul său la Everton. Managerul portughez consideră că astfel de subiecte trebuie discutate cu cei din conducere:
"A fost o seară dezastruoasă, în care am practicat un joc mai mult decât modest. Nu am meritat în niciun moment să câștigăm pentru că nu ne-am ridicat deloc la nivelul celor de la Liverpool. Trebuia să fim mult mai preventivi în apărare. Am început meciul cum nu se poate mai prost și nu am reușit să înscriem mai mult când am avut ocazia. Aceste greșeli ne-au costat scump. Liverpool a făcut diferența când a avut posibilitatea, iar așa s-a scris istoria partidei. O să vorbim în vestiar și vom clarifica lucrurile. Nu sunt eu persoana potrivită să vorbesc despre viitorul meu la echipă. Tot ce pot să fac este să dau tot ce pot la fiecare partidă și să-mi fac treaba cât mai bine. Cu siguranță, voi da 100% până în ultimea mea zi aici. Nu îmi place să vorbesc de fiecare dată despre demitere și nu înțeleg de ce mă tot întrebați asta. Doar conducerea poate vorbi despre astfel de decizii.", a declarat tehnicianul lui Everton la finalul confruntării.
Premier League
După Pochettino, urmează Marco Silva. Alți doi antrenori din Premier League, aproape de a fi demiși
24/11/2019 LA 09:19
https://i.eurosport.com/2019/12/05/2730369.jpg
Veniți cu moralul la pământ după eșecul din prelungiri contra lui Leicester, jucătorii lui Everton au fost victime sigure pe Anfield. Klopp și-a permis să îi odihnească pe Salah, Firmino și Henderson, în condițiile în care nu s-a putut baza nici pe Alisson, suspendat, și nici pe Fabinho, accidentat. Chiar și în aceste condiții, Liverpool a fost de neoprit. Cu Origi, marcatorul unei "duble" și cu un Mane aflat în zi de grație (două pase de gol superbe și o reușită), formația lui Klopp s-a impus cu 5-2. Celelalte goluri au purtat semnăturile lui Shaqiri și Wijnaldum, în timp ce pentru oaspeți au înscris Keane și Richarlison.
Liverpool se pregătește acum de meciul cu Bournemouth din deplasare (sâmbătă, 17:00), în timp ce formația lui Marco Silva va juca pe teren propriu, în compania lui Chelsea (sâmbătă, ora 14:30).
Premier League
Everton - West Ham 2-0 | Marco Silva a întrerupt seria de patru înfrângeri consecutive
19/10/2019 LA 13:46
Fotbal
Legătura dintre dezastrul de la Everton și liderul surprinzător din Portugalia, Famalicao
12/10/2019 LA 13:19