După demiterea lui Pochettino, Everton, West Ham şi Arsenal se gândesc şi ele la schimbări pe banca tehnică, după un start de sezon extrem de slab.
Everton avea aşteptări mari de la această stagiune, însă "caramelele" ocupă un neverosimil loc 15, cu doar 4 victorii în 13 etape. Marco Silva pare să nu aibă reacţie pe bancă, formaţia de pe Goodison afundându-se şi mai mult, în loc să aibă parte de revirimentul mult aşteptat.
Înfrângerea cu Norwich, de pe teren propriu, din weekend (nou promovata era ultima în clasament) a umplut paharul pentru patronul Farshad Moshiri. Presa din Anglia notează că boardul lui Everton a decis să îl înlocuiască pe tehnician, care aproape sigur astăzi va fi demis.
Premier League
Ronaldo, amendat de FA după ce a dat de pământ cu telefonul unui fan! Cât are de plătit
23/11/2022 LA 14:22
De mâine, antrenamentele echipei urmează să fie conduse de David Unsworth, secundul care a mai asigurat şi în trecut interimatul. Doar că acesta nu va apuca să conducă echipa în vreun meci oficial, boardul formaţiei din Liverpool fiind în negocieri avansate cu David Moyes.

Moyes, un simbol pentru Everton

Ultima oară la West Ham, Moyes e în prezent liber de contract şi pare varianta cea mai bună pentru Everton.
David Moyes a petrecut 11 sezoane pe Goodison şi a reuşit cea mai mare performanţă din istoria recentă a lui Everton: locul 4 în sezonul 2004-2005 şi calificarea în preliminariile Champions League.
Pe vremea lui Moyes, Everton a devenit o echipă de temut în Premier League, clasându-se mai mereu în preajma locurilor de cupe europene.
În stagiunea 2012-2013, Moyes a fost ofertat de Manchester United şi a acceptat oferta "diavolilor", iar banca tehnică a "caramelelor" a fost preluată de Roberto Martinez. Acesta a reuşit să obţină locul 5 în prima stagiune, însă în sezoanele următoare nu a mai avut rezultate la fel de convingătoare.
Au urmat Ronald Koeman, Sam Allardyce şi Marco Silva, dar niciunul dintre aceşti tehnicieni nu au reuşit să îi dea lui Everton strălucirea.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Eurosport aduce legendele aproape de fani. Legenda lui Liverpool, John Barnes, va sosi în România pe 30 noiembrie pentru o întâlnire cu fanii și va fi, de asemenea, la emisiunea Premier League Show.
Fotbal
Parcursul lui Cristiano Ronaldo putea fi altul. Everton l-a refuzat pe portughez în 2002
30/10/2022 LA 13:29
Premier League
Englezii au dezvăluit programul de sărbători. Arsenal are emoții din cauza meciurile din 3 în 3 zile
24/10/2022 LA 15:41