Premierul britanic Boris Johnson s-a răzgândit și a decis până la urmă să ofere mese gratuite pentru copiii săraci și în timpul verii, în urma apelului făcut de Marcus Rashford.
Marcus Rashford și-a intensificat campania pentru a pune presiune pe guvernul britanic pentru a hrăni copiii săraci și în timpul vacanțelor. Copiii primesc o masă gratis în mod obișnuit în fiecare zi la școală în Marea Britanie.
Cum școlile s-au închis în perioada pandemiei, guvernul britanic a hotărât să acorde această masă în continuare în perioada pauzei pentru a nu pune în pericol familiile nevoiase. Totuși, cabinetul britanic decisese inițial ca această măsură să nu se prelungească și în vară.
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
ACUM 15 ORE
Marți Rashford a început să scrie pe Twitter despre cele mai sărace familii din Marea Britanie, cei care nu își pot plăti facturile la electricitate sau nu au apă curentă. ”Nici nu știu ce pot spune. Uitați-vă ce putem face când ne unim. Aceasta este Anglia în 2020”, a scris Rashford după anunțul guvernului de ieri.

Manchester City i-a luat apărarea lui Rashford

Katie Hopkins, jurnalistă din Anglia care a scris anterior pentru The Sun și Daily Mail, a criticat decizia guvernului de a-l asculta pe Rashford pe Twitter și chiar i-a transmis englezului că oamenii care nu-și pot hrăni copiii ar trebui să se gândească la acest lucru înainte să-i facă: ”Refuz să am grijă de copiii altora”, a scris ea.
Ulterior, Hopkins a postat pe Twitter o fotografie editată în care ea apărea în tricoul lui Manchester City, într-un duel cu Rashford: ”Cred că îmi stă foarte bine în albastru!”. Replica celor de la Manchester City a venit imediat: ”Nu în albastrul nostru. Bravo, Marcus!”.
Critica lui Hopkins pentru Rashford l-a stârnit și pe fundașul celor de la Crystal Palace, Patrick van Aanholt, cel care i-a transmis: ”Marcus a făcut mai multe pentru țara asta în ultimele 24 de ore decât ai făcut tu toată viața ta”.
https://i.eurosport.com/2020/06/14/2832789.png
Premier League
Paul Ince îl face praf pe Jadon Sancho: "Nu te joci FIFA! Tu te-ai uitat la Giggs ce făcea?"
ACUM 18 ORE
Premier League
Haos în Premier League! Incredibil câți fotbaliști din Anglia s-au vaccinat
ACUM 18 ORE