Atacantul englez s-a bucurat la Man United de unul dintre cele mai bune sezoane ale carierei lui, cu 14 goluri și patru pase decisive în 22 de apariții în Premier League, înainte de a suferi o accidentare la spate în luna ianuarie. Exista teama că va rata restul sezonului și EURO 2020, dar calendarul competițional a fost dat peste cap de pandemia de coronavirus în urmă cu trei luni.
Acum, Marcus Rashford este pregătit să joace pentru United și să fie decisiv în duelul cu Tottenham de pe 19 iunie. Fostul atacant al Divaolilor Roșii, Saha, este de părere că Rashford are calități de căpitan la echipa antrenată de Solksjaer: “Da, cred că atitudinea, dorința, consistența actuală, toate acele lucruri sunt calități de lider. Ai nevoie de consistență, dorință și, desigur, talent, pentru a reuși”, a spus Saha pentru Stats Perform News.

Marcus Rashford, premiat pentru susținerea acțiunilor de caritate

Premier League
Klopp, precaut înaintea duelului cu United! Neamțul vede o amenințare în echipa de pe Old Trafford
19/04/2022 LA 08:10
Săptămâna trecută, Rashford a primit o distincție din partea șerifului general din Greater Manchester, în semn de recunoștință pentru actele sale de caritate. Valoarea la care este acum cotat Rashford se ridică la 64 de milioane de euro, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt.

Premier League revine pe canalele Eurosport

Premier League revine pe Eurosport! Cu doar câteva zile înainte de reluarea campionatului, fanii celui mai spectaculos campionat din lume pot să revadă în acest weekend 4 dintre cele mai spectaculoase meciuri din acest sezon de până acum! Ziua de sâmbătă începe cu marele derby care a avut loc în luna noiembrie dintre Liverpool și Manchester City pe Anfield! După acest meci, pe Eurosport revine o nouă ediție de Premier League Show! Ziua se va încheia cu cel mai neașteptat meci din această stagiune, cel dintre Southampon și Leicester din octombrie.
Duminică, ziua de Premier League începe și mai devreme cu meciul dintre Wolverhampton și Manchester City, unul care a desființat speranțele la un nou titlu pentru Pep Guardiola. Apoi, o nouă ediție de Premier League Show! În încheierea weekendului plin de fotbal, fanii Premier League pot vedea duelul dintre revelația Sheffield United și Manchester United.

Programul acestui weekend pe Eurosport:

Sâmbătă:
  • 14.00 - Liverpool - Manchester City
  • 15.30 - Premier League Show (LIVE)
  • 16.45 - Southampton - Leicester
Duminică:
  • 13.30 - Wolverhampton - Manchester City
  • 15.00 - Premier League Show (LIVE)
  • 16.00 - Sheffield United - Manchester United

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Premier League
O mare rivală îi oferă șansa transferului lui Rashford! Mutarea este posibilă în vară
27/03/2022 LA 06:03
Fotbal
Rashford, al doilea cel mai abuzat sportiv din lume! Starul care a primit cele mai multe jigniri
20/03/2022 LA 13:26