Manchester United a fost demolată de Tottenham, chiar pe Old Trafford, scor 6-1, în derby-ul etapei a 4-a din Premier League. Toți fanii lui United au fost foarte supărați, iar criticile fostelor glorii ale echipei nu au întârziat să apară.
După reacția de dezamăgire a lui Ole Gunar Solskjaer, a venit și rândul rândul fotbaliștilor importanți ai echipei să își prezinte scuze în fața fanilor pentru eșecul usturător.
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
ACUM 4 ORE

Marcus Rashford: "Promit că vom fi mai buni"

"Întâi de toate sunt un fan al lui United. Acesta este clubul meu. Sunt foarte mândru că port acest tricou, dar pentru ce s-a întâmplat astăzi nu există scuze, pur și simplu nu am fost suficient de buni și îmi pare foarte, foarte rău pentru toți fanii lui United din întreaga lume. Voi meritați mult mai mult decât atât. Am vrut să stau departe de site-urile de socializare, dar meritați să auziți de la mine, în aceste momente nu trebuie să mă ascund. Mă simt oribil, dar vă promit că vom fi mai buni.", a postat Rashford pe contul personal de Twitter.
Un alt jucător de la United, Luke Shaw, a declarat după meci că se simte jenant și că jucătorii trebuie să își asume toată responabilitatea: "Un club ca United nu ar trebui să piardă, darămite să o facă într-un asemenea mod. Este jenant și mă doare foarte tare, pentru că simt că am făcut mulți oameni să sufere în această seară. Suntem jucători la United și trebuie să avem standarde ridicate. Avem calitate în echipă, dar acest lucru nu s-a văzut."
Manchester United rămâne cu numai 3 puncte după 3 meciuri disputate în acest sezon de Premier League, și acelea obținute după un final controversat în deplasarea de la Brighton. După pauza de 2 săptămâni dedicată echipelor naționale, United va juca în deplasare cu Newcastle, iar apoi va debuta și în noul sezon din Champions League, tot în deplasare, cu PSG.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
ACUM 5 ORE
Premier League
"Ar fi avut o problemă uriașă!" Ce spune Figo despre revenirea lui Ronaldo la Manchester United
ACUM O ZI