Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Marcus Rashford, starul lui Manchester United, inclus în TOP 100 cei mai influenți tineri din lume

Cosmin Cioboata

Publicat 17/02/2021 la 21:43 GMT+2

Marcus Rashford (23 de ani) și-a pus amprenta atât în teren, cât și în afara lui. Atacantul lui Manchester United a fost inclus în TOP 100 cei mai influenți tineri din lume, ca urmare a muncii sale în cadrul societății din Marea Britanie.

Marcus Rashford - Manchester United

Credit imagine: Getty Images

Marcus Rashford și-a văzut visul devenit realitate în momentul în care a fost promovat la prima echipă a lui Manchester United. Tânărul atacant al "diavolilor" n-a avut o copilărie ușoară din punct de vedere material, dar a muncit din greu, a sperat în fiecare zi și în final a reușit să-și atingă idealul: să ajungă fotbalist.
Rashford nu a uitat de unde a plecat, cine l-a ajutat și de ce obstacole și piedici a trecut în drumul către succes. Internaționalul englez a demonstrat că are o inimă mare și se gândește la binele celor din jur.
Marcus a arătat asta cel mai bine anul trecut, când s-a implicat în lupta împotriva foametei copiilor din Marea Britanie.
"Știu ce înseamnă să îți fie foame", spunea Rashford în luna iunie a anului trecut, în cadrul unei campanii care a convins Guvernul Marii Britanii să asigure mese gratuite elevilor, în timpul vacanței de vară.
Marcus Rashford

Rashford, inclus în TOP 100 cei mai influenți tineri din lume

În urma obiectivului îndeplinit de Rashford, foarte mulți copii au zâmbit și nu s-au mai gândit că nu vor avea ce să mănânce. În semn de apreciere pentru gestul său și dragostea arătată, Marcus a fost inclus de revista Time într-un top prestigios - TOP 100 cei mai influenți tineri din lume.
La numai 23 de ani, Marcus Rashford este considerat un exemplu de milioane de copii din întreaga lume, atât pentru jocul său din teren, cât și pentru personalitatea sa minunată.
Lewis Hamilton, de 7 ori campion mondial în Formula 1, a fost cel care a anunțat în revista Time că Rashford face parte acum dintr-o categorie selectă:
"Marcus a fost alături de cei mai vulnerabili din societatea noastră și și-a folosit platformele și influența pentru a genera o schimbare pozitivă. A inspirat mulți oameni și i-a adus alături de el în această misiune, iar în final și-a cimentat statutul de model.
Determinarea, rezistența și perseverența lui au reprezentat o veritabilă sursă de inspirație. Abia aștept să văd cum va continua această muncă importantă", a scris Lewis Hamilton, în revista Time.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo