Marcus Rashford a devenit unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști englezi în ultimele luni. Ajutorul său dat copiilor din Anglia care au nevoie de mâncare la școală l-a adus în atenția publicului care urmărește mai puțin lumea fotbalului, iar acum Rashford trece la nivelul următor. Atacantul de 22 de ani de la Manchester United a semnat un contract cu Roc Nation, agenția de impresariat a celui mai cunoscut personaj din lumea muzicii din SUA, Jay Z.

Marcus Rashford se lansează pe piața americană

Contractul semnat de Rashford cu Roc Nation îi va aduce o expunere din ce în ce mai mare pe piața de consum numărul 1 în lume, SUA. Presa engleză scrie că Rashford a aplicat deja pentru mai multe licențe cu numele său, iar în perioada următoare va lansa mai multe produse de la deodorant la jocuri video.
Premier League
Manchester City – Chelsea | Poate Tuchel să îi încurce, din nou, pe „cetățeni”?
15/01/2022 LA 04:50

Ce este Roc Nation?

Roc Nation este o agenție de impresariat fondată în 2008 de Jay Z, care în ultimii ani a racolat multe staruri internaționale din lumea muzicii între care Shakira, Rihanna sau Inna. Acum 7 ani, Roc Nation a înființat o divizie de sport și de atunci mai multe vedete s-au alăturat acestui proiect. Printre aceștia sunt Kevin De Bruyne, Romelu Lukaku, Kevin Durant sau Kyrie Irving. Marcus Rashford este penultima achiziție. În urmă cu două săptămâni, Roc Nation Sports a semnat un contract unic în istoria fotbalului cu Milan pentru a reprezenta clubul în discuții cu impresarii.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
UEFA Europa Conference League
Noul sistem al lui Chelsea și cum ar putea să facă diferența în partida cu Manchester City
14/01/2022 LA 19:06
Premier League
Zvonurile privind plecarea lui Ronaldo de la Manchester United, desființate! "Nu e stilul lui"
12/01/2022 LA 10:23