Marcus Rashford a devenit unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști englezi în ultimele luni. Ajutorul său dat copiilor din Anglia care au nevoie de mâncare la școală l-a adus în atenția publicului care urmărește mai puțin lumea fotbalului, iar acum Rashford trece la nivelul următor. Atacantul de 22 de ani de la Manchester United a semnat un contract cu Roc Nation, agenția de impresariat a celui mai cunoscut personaj din lumea muzicii din SUA, Jay Z.

Marcus Rashford se lansează pe piața americană

Contractul semnat de Rashford cu Roc Nation îi va aduce o expunere din ce în ce mai mare pe piața de consum numărul 1 în lume, SUA. Presa engleză scrie că Rashford a aplicat deja pentru mai multe licențe cu numele său, iar în perioada următoare va lansa mai multe produse de la deodorant la jocuri video.
Premier League
Chelsea, victorie la scor de neprezentare în derby-ul cu Spurs! Silva, Kante și Rudiger, marcatori
IERI LA 09:03

Ce este Roc Nation?

Roc Nation este o agenție de impresariat fondată în 2008 de Jay Z, care în ultimii ani a racolat multe staruri internaționale din lumea muzicii între care Shakira, Rihanna sau Inna. Acum 7 ani, Roc Nation a înființat o divizie de sport și de atunci mai multe vedete s-au alăturat acestui proiect. Printre aceștia sunt Kevin De Bruyne, Romelu Lukaku, Kevin Durant sau Kyrie Irving. Marcus Rashford este penultima achiziție. În urmă cu două săptămâni, Roc Nation Sports a semnat un contract unic în istoria fotbalului cu Milan pentru a reprezenta clubul în discuții cu impresarii.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
17/09/2021 LA 14:53
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
17/09/2021 LA 12:31