Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Marea bătălie din campionatul Angliei este cel mai important eveniment sportiv din acest weekend

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 08/11/2019 la 11:25 GMT+2

Nu există niciun dubiu în privința evenimentului sportiv care va capta toate privirile fanilor în acest weekend. Acesta este o super-confruntare între Liverpool și Manchester City. Meciul de "6 puncte" este posibil decisiv în stabilirea campioanei, în condițiile în care "cormoranii" au deja un avans de 6 puncte față de campioană.

Le duel entre Virgil van Dijk (Liverpool) et Gabriel Jesus (Manchester City) durant le Community Shield

Credit imagine: Getty Images

Fără îndoială, unele dintre cele mai puternice echipe din lume se confruntă pentru a decide cine este mai potrivit pentru a se numi "rege al fotbalului" în acest an. Meciul este duminică la 18:30 și va fi transmis în direct pe Europort 1.
Putem viziona mult mai multe meciuri de fotbal în direct la TV de astăzi până la sfârșitul weekendului. Vom putea urmări 47 de meciuri în direct la televiziunile din România. Campionatul României ne prezintă, de asemenea, două derby-uri interesante, în timp ce clasicul Juventus - Milan îi va ține pe fanii fotbalului italian în fața ecranelor.
Multe meciuri de fotbal în direct la televizor și doar o aplicație de fotbal este reperul nostru pentru bogatul program de televiziune.
Aplicația mobilă "Fotbal la TV" vă permite să urmăriți programul pentru toate meciurile de fotbal transmise în direct de la televiziunile românești, astfel încât să nu ratați vreunul.
Aplicația este disponibilă pentru utilizatorii Android și iOS, precum și pentru Telefootball.net.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo