În partida de pe Goodison, de duminică, împotriva rivalei Everton, Klopp nu s-a putut baza pe Mo Salah, jucător care a simțit dureri la ultimele antrenamente ale viitoarei campioane adin Prermier League. Stafful tehnic nu a vrut să își asume vreun risc, astfel că lipsa egipteanului s-a simțit enorm, la nivel de joc.
Carragher este de părere că, în ciuda faptului că Liverpool nu dispune de un buget de transferuri considerabil, oficialii trebuie să facă toate eforturile pentru a aduce un atacant versatil, care să poată să intre când Salah, Mane sau Firmino lipsesc, fără ca acest lucru să se simtă atât de puternic la nivelul jocului prestat.
"Atacul lui Liverpool este la fel de bun ca al oricărei echipe de top din lume, dar problema e când unul dintre Salah, Firmino sau Mane lipsește. La începutul sezonului, Mo a lipsit cu United și acest lucru s-a simțit. Acum, cu Everton, iar s-a simțit. Dacă se va întâmpla să piardă unul dintre acești trei jucători pentru o perioadă îndelungată, din cauza unei accidentări, să spunem, o să apară problemele", a spus legenda de pe Anfield pentru Sky Sports.
Premier League
Klopp, uluit de "Ferrariul din garaj". Germanul, genial: "E o crimă că nu îl bag mai des!"
ACUM 5 ORE
Pentru sezonul viitor, Liverpool ar putea să aibă o perioadă teribil de grea, în condițiile în care sunt șanse importante ca Mohamed Salah, Sadio Mane și Nabi Keita să nu poată evolua în debutul de an, din cauza prezenței lor la Cupa Africii. Fără cei doi jucători din față, lui Klopp îi va fi complicat să gestioneze acea perioadă, care poate fi decisivă în stabilirea clasamentului final în Premier League.

Carragher, despre variantele de rezervă ale lui Klopp

Liverpool îi va pierde pe Lallana și Shaqiri la finalul acestui sezon, cei doi dorind o nouă provocare, unde să evolueze constant.
Klopp va avea în Minamino și Origi două variante de rezervă pentru trioul ofensiv titular, dar niciunul nu are suficientă calitate pentru un club ca Liverpool, crede Carragher.
"Minamino nu este ce trebuie. Cel puțin din punctul meu de vedere. Divock Origi este o legendă a clubului pentru golurile importante pe care le-a marcat de-a lungul timpului, dar nu are consistență. Liverpool mai are nevoie de cineva în ofensivă", a mais spus Carragher.
Liverpool va evolua în etapa a 31-a din Premier League miercuri seară, de la 22:15, în direct pe Eurosport 1 și pe Eurosport Player, contra lui Crystal Palace.

Programul transmisiunilor din Premier League

https://i.eurosport.com/2020/06/23/2837590.jpg
Premier League
Mbappe, răspunsul lui Liverpool la transferul lui Haaland? Anunțul făcut de Jurgen Klopp
IERI LA 08:22
Liga Campionilor UEFA
Klopp, decizie surprinzătoare! Cum încearcă să rezolve problema accidentărilor înainte de finala UCL
IERI LA 14:22