Deși la un moment se vorbea chiar de un nou titlu pe Stamford Bridge, cele 3 înfrângeri și un egal în ultimele 5 meciuri au făcut ca situația de la clubul londonez să se strice teribil.
Chelsea a coborât pe 6, în condițiile în care Tottenham, cu un egal azi contra codașei Fulham, pe teren propriu, ar trece peste formația de pe Stamdord Bridge. City, care e pe 8, la egalitate de puncte cu Chelsea, are două meciuri mai puțin disputate, astfel că situația trupei lui Lampard e departe de a fi ideală, chiar dacă diferențele sunt mici.
Abramovich a cheltuit 220 de milioane de lire în vară, iar transferurile făcute au fost dezamăgitoare. Olivier Giroud, spre exemplu, a înscris mai multe goluri în acest sezon (9) decât Werner, Ziyech și Havertz la un loc.
Premier League
Cristiano Ronaldo este dorit de o rivală după interviul incendiar în care a demolat-o pe Man United
14/11/2022 LA 07:04

Tuchel, doar varianta de rezervă! Allegri e dorit de Chelsea

Conform independent.co.uk, Tuchel e o variantă pentru banca lui Chelsea, dar italienii de la Quotidiano Sportivo vin cu o altă variantă. Abramovich l-a vrut încă din septembrie pe Allegri, dar Lampard a redresat atunci echipa și mutarea a căzut. Acum, după parcursul dezamăgitor din decembrie, formația de pe Stamford Bridge e gata să reia pista "Allegri".
"Mi-ar plăcea să experimentez Premier League. În Italia, am fost la Milan timp de patru ani. Apoi cinci ani la Juventus. Acum aș putea lucra din nou în Italia, dar este greu. Sau în Anglia.
Pentru mine, fotbalul englez este din ce în ce mai bun, ajung mulți jucători străini acolo. Și totul este mai tacticizat decât acum zece ani. Anglia este acum mai sofisticată și tacticizată, dar respectând în același timp tradiția fotbalului englez. Este un echilibru bun”, a declarat Allegri pentru The Times.
Allegri a câștigat cinci titluri la rând cu Juventus. De asemenea, este ultimul antrenor care a adus titlul pe San Siro pentru AC Milan în 2011. De la despărțirea de Juve, celebrul tehnician italian nu a mai antrenat, dar acum e gata să vină în cel mai puternic campionat din lume.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Liga Campionilor UEFA
5 concluzii după faza grupelor din Champions League
03/11/2022 LA 07:18
Cupa Mondială FIFA
Pogba, învinuit de Allegri pentru ratarea Mondialului! Unde crede italianul că a greșit mijlocașul
02/11/2022 LA 15:46