Jurgen Klopp a făcut în finalul lui 2020, când Liverpool încă se lupta la titlu, o serie de declarații contondente la adresa centralilor din Premier League, care ar fi sprijinit-o pe United. "Au mai multe penaltyuri în doi ani decât noi în 5", spunea la momentul respectiv germanul.
De atunci, rata loviturilor de pedeapsă primite de echipa lui Solskjaer a scăzut dramatic și s-a ajuns chiar ca unele penaltyuri destul de clare să nu fie acordate. Așa s-a întâmplat și duminică, la un henț în careu al lui Hudson Odoi. VAR-ul a oprit faza și i-a transmis lui Attwell că e cazul să revadă posibila infracțiune, însă acesta nu a indicat punctul cu var.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21

Mark Clattenburg, uimit de decizia luată de Stuart Attwelll

”Sunt uimit că Mancehster United nu a primit penalty în prima repriză la un henț clar al lui Callum Hudson-Odoi”, a scris Clattenburg pentru Daily Mail.
”Mâna jucătorului lui Chelsea era ridicată într-o poziție deloc naturală iar mingea a lovit mâna sa. Arbitrul VAR Chris Kavanagh a crezut că Stuart Attwell nu a văzut acest lucru așa că i-a dat șansa să revadă faza la monitor. Este un mister cum nu a acordat penalty apoi Attwel”, a adăugat el.
"Eu nu am văzut faza bine. Nu știu de ce au mai oprit faza dacă nu au dat penalty, pentru că atacam. Arbitrul i-a zis lui Maguire că dacă ne dă penalty toată media o să îl critice. I-a fost frică. Nu știu sigur dacă a fost penalty, pentru că nu am văzut ce s-a întâmplat, dar de ce ne mai oprești atacul să verifici, se creează confuzie. Am crezut că vom primi lovitură de la 11 metri", a declarat Luke Shaw ulterior pentru Sky Sports.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52