Mark Gonzalez a povestit momentele teribile prin care a trecut în această lună. Fostul mijlocaș al lui Liverpool din sezonul 2006/2007 se afla în țara natală, Chile, când a început "să simtă o ușoară durere în piept".
Fostul internațional n-a dat prea multă importanță durerilor și s-a dus la culcare. Situația s-a complicat spre dimineață, când durerile lui Gonzalez au început să se accentueze.
Chiar dacă se gândea în continuare că nu este nimic grav, chilianul a decis să meargă la spital la 4 dimineața, cu mașina personală.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11

Mark Gonzalez, fostul jucător al lui Liverpool, s-a aflat la un pas de moarte

Odată ajuns la spital, Gonzalez a aflat riscul uriaș la care s-a expus. Medicii i-au spus că urma să sufere un atac de cord, iar fostului fotbalist, retras în 2019, nu îi venea să creadă:
"Mi-au făcut câteva analize de sânge, apoi mi-au spus: <Trebuie să te ducem de urgență la alt spital pentru că urmează să suferi un atac de cord>. Le-am răspuns: <Voi glumiți? Trebuie să-mi duc fiul la școală!>.
Nu mă simțeam așa de rău. Simțeam o durere în piept, dar nu mă deranja foarte tare. Totuși, lucrurile s-ar fi complicat teribil dacă medicii nu aveau imediat grijă de mine. Așa că am mers la celălalt spital, mi-au făcut o mulțime de teste, analize și un RMN... Mă simțeam oarecum ciudat pentru că nu îmi era atât de rău.
Dar am aflat apoi că puteam să mor în orice moment deoarece aveam o inflamație foarte mare la nivelul inimii, cauzată de un virus. Am fost nevoit să stau 2 zile internat în spital", a povestit Mark Gonzalez, citat de Mirror.
https://i.eurosport.com/2021/03/26/3018280.jpg

Mark Gonzalez, obligat să stea departe de sport timp de 6 luni

Fostul internațional a dezvăluit că a simțit aceeași durere în piept de 4-5 ori înainte să meargă la spital.
Din fericire, totul s-a terminat cu bine pentru Gonzalez. Acum, fostul jucător al lui Liverpool trebuie să stea departe de orice activitate sportivă timp de 6 luni, pentru a evita complicațiile.
Chilianul și-a încheiat cariera în 2019, după o ultimă aventură la Magallanes, în țara natală.
"N-a fost deloc ușor pentru mine pentru că, așa cum am mai spus, mă simțeam bine. Dar înăuntru nu eram bine și aș fi putut să mor. Acum mă recuperez și mă simt de parcă nu s-a întâmplat nimic.
Cel mai neplăcut este că trebuie să stau 6 luni departe de sport. Nu știu ce voi face! Trebuie să am grijă de mine", a mai spus Gonzalez.
Mark Gonzalez le-a mulțumit fanilor săi pentru mesajele de susținere primite în această lună.
"Mesajele voastre m-au ajutat să fiu puternic și să trec peste aceste momente grele! Vă mulțumesc din suflet tuturor!", a spus Mark Gonzalez, într-un videoclip postat pe contul de Instagram.

Mark Gonzalez a jucat la Liverpool în sezonul 2006/2007

Mark Gonzalez a ajuns la Liverpool în iarna anului 2006, după ce "cormoranii" le-au plătit 2,5 milioane de euro spaniolilor de la Albacete. Chilianul, care putea evolua atât ca fundaș, cât și ca mijlocaș stânga, a adunat 36 de apariții în tricoul formației de pe Anfield, în sezonul 2006/2007, reușind să înscrie 3 goluri și să câștige Supercupa Angliei.
Gonzalez a plecat de la Liverpool în vara anului 2007 și a semnat cu Real Betis. De-a lungul carierei, el a mai evoluat la echipe precum ȚSKA Moscova, Sport Recife și Colo Colo.
Cele mai mari performanțe le-a bifat în Rusia, la ȚSKA Moscova, alături de care a cucerit 5 trofee: 2 titluri, 2 Cupe și o Supercupă a Rusiei.
Mark Gonzalez a adunat 56 de selecții la naționala statului Chile, în perioada 2003-2016, reușind să marcheze 6 goluri. Gonzalez a participat alături de țara sa la Campionatul Mondial din 2010, când a reușit să înscrie golul victoriei din meciul cu Elveția, scor 1-0, din faza grupelor. Chile s-a calificat în optimi, unde a fost eliminată de Brazilia.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
15/01/2022 LA 15:24