Mark Noble, care va împlini în mai 34 de ani, avea contract până la finele acestui sezon cu West Ham United, dar astăzi a anunțat că și-a prelungit înțelegerea pentru încă un an. Cu această ocazie, mijlocașul a precizat că 2021-2022 va fi ultimul său sezon din cariera de fotbalist.
"Sunt încântat că am acceptat oportunitatea de a-mi prelungi contractul cu clubul, până în vara anului 2022.De asemenea, am decis, după multă analiză, că sezonul 2021/22 va fi cel de-al 18-lea și ultimul meu ca jucător în prima echipă a lui West Ham United.
Este o decizie pe care am luat-o în urma multor discuții cu familia, prietenii și oamenii de la club.În primul rând, cred încă cu fermitate că mai am multe de oferit pe teren. Nu aș fi semnat un nou contract dacă nu aș simți că aș putea să aduc valoare echipei.
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 22-a din Premier League
17/01/2022 LA 06:35
Sezonul următor va fi foarte emoționant pentru mine, dar acum nu este momentul pentru reflecție sau pentru a privi înapoi la cariera mea.
Am făcut acest anunț în acest moment, astfel încât să mă pot concentra împreună cu colegii și cu staff-ul asupra acestui final de sezon.", a declarat Noble, citat de The Guardian.
https://i.eurosport.com/2018/12/12/2481130.jpg

Mark Noble, din 2004 la West Ham United

Mark Noble a debutat la prima echipă a lui West Ham United în 2004, într-un meci cu Southend din Cupa Ligii. De atunci, el a jucat neîntrerupt la clubul londonez, bifând peste 500 de apariții. Noble este pe locul 7 în clasamentul all-time al celor mai selectați jucători din istoria lui West Ham.
De altfel, Noble este cel mai longeviv fotbalist activ din Premier League, fiind la al 17-lea sezon pe prima scenă a fotbalului englez. Ocupantul locului secund în această ierarhie este Seamus Coleman, fundașul dreapta de la Everton, care este "abia" la al 12-lea sezon în Premier League.
În acest sezon, Noble a jucat doar 3 meciuri ca titular în campionat, perechea de mijlocași centrali preferată de David Moyes fiind Declan Rice-Tomas Soucek, care au făcut un sezon excelent până acum.
Mark Noble a jucat pentru toate naționalele de juniori și tineret ale Angliei, dar nu are nicio selecție la prima reprezentativă a Albionului.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Fotbal
Premier League, distrusă de Omicron. Bilanț horror: dublul recordului negativ, depășit
21/12/2021 LA 06:29
Premier League
După Aubameyang, Arteta a intrat în conflict cu un alt jucător de la Arsenal
15/12/2021 LA 12:13